O kompaniji    /     Kontakt  

 
 

Solucije za male sisteme

Počnite sa malim sistemom

Neka vaš posao bude bezbedan sa kompletnom, ekonomičnom, jednostavanom za upotrebu solucijom za video nadzor. Sa Axis Camera Companion ili Milestone xProtect softverima možete pratiti ceo svoj poslovni prostor sa fleksibilnim bezbednosnim rešenjem.

Dakle, bilo da je u pitanju prodavnica, manji hotel, kancelarija ili neko drugo malo preduzeće, naša osnovna kompletna bezbednosna solucija je dizajnirana da ga čuva. I da vam potrebni dodatni mir.

Solucije za male sisteme video nadzora

Jednostavan video nadzor: osnove

Naše rešenje za video nadzor za male sisteme se sastoji od kamera, rešenja za snimanje i jedan od dva profesionalna softvera za video menadžment, Axis Camera Companion ili Milestone xProtect. Oba rešenja imaju besplatne mobilne aplikacije.

Ovo su najlakša rešenja za male sisteme sa kojima dobijate sve što vam je potrebno da bi vaše poslovanje bilo sigurnije.

Povoljna investicija: video enkoderiUnapredite vaš sistem

Povećajte brzinu vašeg analognog sistema

Ostvarite prednosti mrežnog videa na analognom sistemu sa Axis video enkoderima. Video enkoder digitalizuje analogni video i radi kao most između analognog CCTV sistema i IP video sistema. Dobićete fleksibilnost, skalabilnost i pametne funkcionalnosti mrežnog videa bez žrtvovanja svoje investicije u analognu opremu. Šta više, možete napraviti tranziciju brzo, lako i efikasno.

Saznaj više

AXIS CAMERA COMPANION


Više informacija


MILESTONE XPROTECT


Više informacija

Trening Centar
Zvanične obuke za video nadzor

Pročitaj više

Edu Centar
Stručna literatura iz video nadzora

Pročitaj više

Alati
Objektivi i pixeli - alati za proračun

Proračunaj

Partner?
Da li ste već naš partner?
 

IP WAY Partnerski program