how to design your own website for free

U KORAK SA INOVACIJAMA

40% Care Plus popust

OD SVETSKOG #1

ZA VAS

LAKŠE NA NAJNOVIJI VMS

Iskoristite jedinstvenu priliku da do kraja 2017. godine obnovite vaš Milestone sistem video nadzora i instalirate najnoviju verziju ovog VMS-a. Ukoliko se odlučite, dobićete ne samo poslednju i tehnički besprekornu verziju VMS-a, već ćete ostvariti i 40% popusta na Milestone Care Plus. 
Ne dopustite da vam najnovije inovacije Milestone VMS-a promaknu. Kao i uvek, najnovije verzije pored invacija, donose i poboljšane oerformanse i stabilnost sistema.

Šta je Care Plus?

Care Plus je Milestone softversko osiguranje koje vam osigurava, pored ostalog, nadogradnju na najnovije verzije Milestone-a tokom trajanja Care Plus-a. Care Plus je u svim verzijama Milestone softvera (osim u Corporate verziji) opcion, što znači da ga možete kupiti prilikom kupovine licenci ali i ne morate sa tim da gubite pravo nadogradnje.

Kada vam Care Plus istekne ili ga uopšte niste imali, a hteli biste da instalirate najnoviju verziju Milestone softvera, regularna opcija je dokupljivanje OptIn Care Plus dodatka koji je u stvari tro-godišnji Care Plus bez količinskog popusta. Ovime bi stvarili pravo na nadogradnju na najnovije verzije softvera u narednje tri godine.

Šta je Care Plus popust?

Samo do kraja 2017. godine, umesto regularne kupovine OptIn dodatka, možete dokupiti dvo-godišnji Care Plus sa regularnim količinskim popustom, što preračunato rezultuje oko 40% manjom cenom nego u slučaju OptIn dodatka, koji je inače jedini način nadogradnje Milestone sistema.

Iako se ovim putem dobija manja  Care Plus vremenska pokrivenost (dve u odnosu na tri godine sa OptIn dodatkom), ukupan početni iznos za ulazak u softversko osiguranje i nadogradnju je manji i ovde se ostvaruje značajna ušteda. Povrh svega, kada se 2017. završi, jedina opcija koja će ostati je OptIn Care Plus.

Na primer, ukoliko OptIn Care Plus za vaš sistem košta 600 EUR, ovaj iznos je ujedno i minimalan iznos koji vam može omogućiti da nadogradite Milestone. Sada možete (za vreme trajanja ove akcije) kupiti regularan dvogodišnji Care Plus koji bi vas koštao 360 EUR i time biste smanjili minimalnu početnu investiciju za nadogradnju.

Za više informacija, pozovite nas!

Mobirise

Milestone Care Plus

Katalog

Adresa

Tetovska 41                     
11000 Beograd

Kontakt

Email: info@ipway.rs                     
Tel: +381 11 3089 503                     
Tel: +381 11 3089 543