Bankomati

Očigledna prednost

Diskretne kamere

Kao lider u IP video nadzoru, mi vam nudimo najsavremenije bezbednosne i sigurnosne prednosti. Sa IP video nadzorom, ne samo da imate vrhunski nadzor, nego ćete lako dobiti isplativ način da poboljšate svoje usluge i modernizujete operacije. Axis-ov niz veoma diskretnih mrežnih kamera može da pošalje automatski alarm kada je kamera prekrivena ili pomerena – mometalno vam dajući na znanje da je možda zločin ili narušavanje sigurnosti u toku.

Diskretne kamere

Poboljšanje sigurnosti

Za alarme koji zahtevaju hitnu akciju ili dalju istragu, možete brzo dostaviti dokaze policiji i drugim zainteresovanim stranama. Plus, kamere daju HDTV kvalitet videa, dajući vam najjasnije slike na tržištu sa neverovatnim detaljima i poboljšanim mogućnostima za identifikaciju, čak i u lošim uslovima osvetljenja.

Unapredite poslovanje i smanjite troškove

Sa daljinskim pristupom živom i snimljenom videu, nema potrebe da gubite vreme i resurse slanja osoblja za preuzimanje video snimaka iz bankomata. U slučajevima sa ograničenom mrežnom konekcijom, možete lako da preuzimate video preko noći. H.264 kompresija smanjuje propusni opseg i potreban prostor za skladištenje. U zavisnosti od vaših zahteva snimanja, možete iskoristiti snimanje na SD karticu i čuvanje videa na kameri – eliminišući potrebu za skupim, glomaznim skladištenjem unutar bankomata.

Uvođenje prednosti IP videa

Često postavljeni na otvorenim, nesigurnim lokacijama sa ljudima koji prolaze u svako doba dana, znamo da bankomati za vas predstavljaju jedinstven bezbednosni izazov. Vandalizam, napadi, pljačke i prevare su svakodnevna realnost. Ipak, čuvajući i održavajući bankomate u funkciji je od vitalnog značaja za poslovanje banke.

Naša rešenja olakšavaju poboljšanje bezbednosti cele ATM flote sa pouzdanim, non-stop nadzorom – detektovanjem i sprečavanjem kriminala.

Efikasno korišćenje mrežnog protoka i skladištenja

Axis P12 i Axis F serija kamera daju višestruke, individualno podesive video strimove u H.264 kompresiji, što u velikoj meri optimizuje potrebe propusnog opsega i skladištenja bez ugrožavanja kvaliteta slike.

Sa ugrađenim microSD / microSDHC slotom u kamerama za video skladištenje, nema potrebe za dodatnom opremom kao što je DVR – štedite novac i prostor. Takođe može da posluži kao podrška u slučaju da primarno skladištenje otkaže.

 Daljinski pristup

Sa daljinskim pristupom živom i snimljenom videu, možete ubrzati istragu i sačuvati resurse. Nema potrebe da se čeka na obezbeđenje za otvaranje bankomata i preuzimanje videa.

Alarm protiv ometanja rada kamere – tamper alarm

Automatska upozorenja osiguravaju da vaš sistem nadzora uvek radi, a takođe mogu da ukažu na zločine koji su u toku, tako da možete preduzeti hitne mere.

WDR – Širok dinamički opseg

Axis F serija mrežnih kamera podržava WDR koji omogućava jasne detalje iz svetlih i tamnih područja scene – idealna za scenarije na ulazima ili ispred bankomata gde bi čovek obično bio taman nasuprot svetle pozadine.

Uspešne instalacije

Russian Standard Bank - uspešne instalacije

Russian Standard Bank

Preko hiljadu Akis kamere nadgledaju rad u ruskim filijalama Standard Banke.

Pročitaj više

Snaga je u znanju

Verujemo da su mogućnosti veće kada pomognemo drugima da pobede. Zato nudimo sveobuhvatnu podršku pri dizajnu sistema IP video nadzora.

Prijavite se na newsletter, i budite u toku sa novostima!