“Body worn” rešenja

Rešenja za video nadzor koja se nose na telu (“body worn”) služe za prikupljanje dragocenih dokaza. Ona predstavljaju efikasan način
da se odvrati loše ponašanje i pozitivno utiče na postupke kako nosioca kamere tako i ostalih učesnika.

Rešenja koja odgovaraju vašim zahtevima

Axis “body worn” kamere možete povezati direktno u Axis sistem za video menadžment ili koristiti svoj željeni VMS sistem. Video možete čuvati u oblaku ili na licu mesta. U svakom slučaju ćete bolje nego ikad obaviti posao odvraćanja, zaštite i prikupljanja dokumentacije i forenzičkih dokaza. I naravno, Axis “body worn“ kamere pružaju vam vrhunski kvalitet slike i video zapisa koji se priznaju na sudu.

Toliko prilika

Evo nekoliko primera kako “body worn” rešenja utiču na bezbednost i zaštitu kako onih koji ih nose tako i ostalih učesnika

Prikupljanje dokaza koji su vam potrebni

“Body worn” kamere dokumentuju akcije i snimaju dokaze. Snimaju incidente onako kako su izgledali nosiocu kamere i kako su zvučali svim umešanima u incident. Obezbeđuju snimke sa oštrim audio i video zapisima koje možete koristiti u unutrašnjim istragama i na sudu.

Prva linija odbrane
Perimeter defender

Obuka i dokumentovanje

Snimci sa “body worn” kamera korisno su sredstvo za podučavanje osoblja kako da odgovora na situacije sa kojima će se verovatno susretati. Na primer, možete analizirati snimke incidenta. Ili koristiti delove događaja kao osnovu za testiranje kako će učenici odgovoriti na sličan splet okolnosti pre nego što otkriju stvarni ishod.

Odvraćanje lošeg ponašanja

“Body worn” kamere utiču na ponašanje korisnika i na javnost. Izgleda da svest o snimanju čini da ljudi osećaju da postoji „digitalni svedok“ njihovih postupaka. Tako je manje verovatno da će se građani loše ponašati, a službenici će biti trezveniji i pridržavati se propisa. Ovo smanjuje broj žalbi i incidenata.

Prva linija odbrane

Stvorite osećaj sigurnosti

“Body worn” kamere takođe mogu učiniti da se korisnici i javnost osećaju sigurnije. Zvaničnici pristupaju svojim poslovima sa više samopouzdanja, a građani se osećaju manje ugroženima, pa je stoga manje verovatno da će preduzeti radnje zbog kojih će kasnije možda zažaliti.

Preporučeni proizvodi

Demo

U našem Demo Experience Centru  imamo potpuno funkcionalan sistem namenjen testiranju i prezentaciji "Body Worn" rešenja.  Body Worn sistem se sastoji od Axis body worn kamera povezanih u Milestone Xprotect VMS. Postoji mogućnost i testiranja/prezentacije rešenja na terenu.

zakaži prezentaciju

Snaga je u znanju

Verujemo da su mogućnosti veće kada pomognemo drugima da pobede. Zato nudimo sveobuhvatnu podršku pri dizajnu sistema IP video nadzora.

Prijavite se na newsletter, i budite u toku sa novostima!