Partnerstvo – brži put ka poslovnom uspehu

Postanite partner
Početna / Brendovi / FF Group

FF Group

Kompanija FF Group nudi inteligentna sigurnosna softverska rešenja za IP video kamere, koja podržavaju projekte u saobraćaju, kontroli pristupa i upravljanju parkiralištem.

Prednost FF Group tima je sposobnost dizajniranja moćnih i sofisticiranih tehnologija kontrole saobraćaja u jednostavnim i pristupačnim proizvodima za nadzor i upravljanje. Na temelju jakog RnD jezgra, FF Group implementira niz jedinstvenih, pametnih i isplativih rešenja. FF Group kreira svoj softver na bazi informacija o registarskim tablicama vozila, marke i modela vozila, prepoznavanja boja. Sva rešenja temelje se na prepoznavanju prednjeg dela tablice i računarskoj ekspertizi, dugogodišnjem iskustvu programera u znanju o podacima, ogromnim akumuliranim skupovima podataka, vlastitim matematičkim pristupima i dubokom učenju. FF Group razvija svoj jedinstveni algoritam prepoznavanja slika za PC, VP, ARM i GPU platforme od Ambarella, HiSilicon, Wisenet, ARTPEC, Qualcomm, NVIDIA, Intel.

Snaga je u znanju

Verujemo da su mogućnosti veće kada pomognemo drugima da pobede. Zato nudimo sveobuhvatnu podršku pri dizajnu sistema IP video nadzora.

Prijavite se na newsletter, i budite u toku sa novostima!