IP WAY Demo centri

U cilju prezentacije najnovijih tehnologija i rešenja IP Way poseduje raznovrsne mogućnosti za demostraciju. Mogućnost poručivanja demo opreme je samo jedna od njih. Prezentacija rešenja u našim prostorijama je uobičajena praksa, a naši stručnjaci su nedavno pustili u rad i DEC – Demo Experience Center.  DEC je zamišljen kao poligon za obuku partnera i testiranje novih tehnologija u realnim uslovima.

Koja rešenja možemo prezentovati uživo?

Demo centar

U našim Demo centrima se mogu zakazati sledeće prezentacije/obuke:

Najpovoljnjije rešenje za zaštitu velikih perimetara

AXIS Perimeter Defender je fleksibilna, prilagodljiva aplikacija video analitike za nadzor i zaštitu perimetra. Dizajnirana je za zahtevne velike instalacije. U našem demo centru ova analitika je instalirana u termalnim kamerama, povezana sa IP hornama i PTZ kamerama. Pogledajte uživo prednosti video analitike i uverite se kako radi.

Kamere  koje se nose na telu (“body worn”) služe za prikupljanje dragocenih dokaza iz ugla direktnog učesnika.

U našem demo centru imamo funkcionalan sistem koji se sastoji od Axis body worn kamera povezanih u Milestone Xprotect VMS. Pogledajte uživo kako rade – zakažite prezentaciju u našem Demo centru.

Za rezervaciju prezentacije, popunite i pošaljite formular

  IME *
  PREZIME *
  NAZIV KOMPANIJE *
  TELEFON *
  EMAIL *
  PIB
  WEB SITE
  MOBILNI TELEFON

  ODABERITE PREZENTACIJU:
  Axis Perimetar DefenderAxis Body Worn

  Snaga je u znanju

  Verujemo da su mogućnosti veće kada pomognemo drugima da pobede. Zato nudimo sveobuhvatnu podršku pri dizajnu sistema IP video nadzora.

  Prijavite se na newsletter, i budite u toku sa novostima!