Energija

Bezbednost energetskih objekata

Obezbeđivanje proizvodnje energije

Bez struje u društvu odmah dolazi do zastoja. Bez obzira na to da li ste odgovorni za nuklearne, termo ili solarne elektrane, mi imamo rešenje koje obezbeđuje sigurnost vašeg objekta i zaposlenih. Ponekad, praćenje efikasnosti proizvodnje je podjednako važno kao i bezbednost vašeg objekta. Sa našim rešenjem video nadzora možete uraditi oboje – i dobiti efikasno upravljanje objektom sa povećanjem profitabilnosti.

Obezbeđivanje proizvodnje energije

Otkrivanje i lociranje ugroženosti perimetra na udaljenim lokacijama
– Zahvaljujući Axis PTZ kamerama velike brzine, dobijate širok pregled dok ste istovremeno u stanju da zumirate i dobijete kvalitetne detalje.
Povećanje produktivnosti kroz monitoring
– Možete povećati efikasnost i skratiti vreme neaktivnosti redovnim prikupljanjem podataka o proizvodnji sa vaših udaljenih lokacija i spajanjem istih sa vizuelnim informacijama.
Nadzor i u teškim uslovima
Axis ima u ponudi kamere sa aktivnim hlađenjem, grejačem prozora ili podesivim štitnikom od sunca – obezbeđujući snimke čak i na temperaturama nižim od -50°C i visokim do + 75°C.

Uspešne instalacije

Oulun Energia - uspešne instalacije

Oulun Energia

Pouzdano rešenje sa daljinskim monitoringom i inteligentnim videom.

Pročitaj više

Snaga je u znanju

Verujemo da su mogućnosti veće kada pomognemo drugima da pobede. Zato nudimo sveobuhvatnu podršku pri dizajnu sistema IP video nadzora.

Prijavite se na newsletter, i budite u toku sa novostima!