Filijale

Kompletna bezbednost

Svaki ugao pokriven. Svaka zona osigurana.

Filijale su suočene mnoštvom bezbednosnih izazova jer kriminalci razvijaju pametnije načine da zaobiđu tradicionalne bezbednosne mere. Postoje mnoge zone za pokrivanje u filijalama, od pregleda scene u čekaonicama i ATM predvorjima, preko slike iznad blagajnika, do detaljne slike lica na ulazima i izlazima.

Fleksibilan i moderan sistem

Kada se prelazi sa analognog na digitalni nadzor, naša rešenja su idealna, jer ulazite u otvorene i fleksibilne platforme koje mogu da integrišu postojeću analognu opremu i CCTV instalaciju korak po korak – po potrebi.

Poboljšanje operativne efikasnosti i olakšana ekstrakcija slike

Moguće je integrisati naša rešenja za video nadzor sa alarmom i kontrolom pristupa čime dobijate potpunu i efikasnu bezbednosnu platformu. Uz daljinski pristup i mogućnost centralnog upravljanja, alarmi se mogu pratiti uživo i biti vizuelno provereni. Sa daljinskim pristupom možete ekstraktovati slike iz kancelarije banke sa udaljenih lokacija.

Poboljšanje operativne efikasnosti

Poboljšana iskustva korisnika

Zajedno sa našim softverskim partnerima u mogućnosti smo da ponudimo niz inteligentnih video aplikacija za Axis kamere. Ovo uključuje brojanje ljudi, upravljanje redovima i identifikaciju VIP klijenata.

Uspešne instalacije

Alpha Bank - uspešne instalacije

Alpha Bank

Alpha Bank Serbia među prvima u Evropi se obezbedila sa IP tehologijama

Pročitaj više

Snaga je u znanju

Verujemo da su mogućnosti veće kada pomognemo drugima da pobede. Zato nudimo sveobuhvatnu podršku pri dizajnu sistema IP video nadzora.

Prijavite se na newsletter, i budite u toku sa novostima!