Keš centri

Maksimalna sigurnost celim putem

Maksimiziranje bezbednosti od bankomata do sefa

Kriminal ide gde ide novac, tako da rukovanje novcem predstavlja jedinstven bezbednosni izazov za sve finansijske institucije. Iz prikupljanja i prevoza do brojanjea, sortiranjea i kontrole kvaliteta, mi razumemo vašu potrebu za pouzdanim rešenjem nadzora za različita okruženja.
Sa našim vodećim IP video rešenjima, možete dobiti nekoliko prednosti od vitalnog značaja za vaše poslovanje;

– Povećanu bezbednost i sigurnost za zaposlene i sredstva
– Monitoring u realnom vremenu na svakom koraku u lancu rukovanja novcem
– Smanjite troškove odstupanja u obradi gotovog novca
– Pro-aktivna borba protiv kriminala

Maksimalna sigurnost

Poboljšajte obradu gotovine i smanjite vreme istrage

Korišćenje mrežnih video rešenja za pametno upozoravanje, omogućava brzo traženje odgovarajućeg videa – tako da ne treba gubiti vreme i resurse tražeći kroz sate snimljenog videa.
Zajedno sa partnerima, mi nudimo rešenja za integraciju videa sa opremom za obradu novca, dajući vam dodatne oči i pri automatizovanoj obradi.

Obezbeđivanje svakog koraka na putu novca

Birajući Axis, možete imati koristi od najšireg spektra mrežnih video rešenja na tržištu, pogodnog za svaki deo lanca, uključujući i unutrašnje, spoljašnje i mobilne lokacije, kao što su:

– Perimetar
– Ulazi i izlazi
– Mesta za utovar
– Brojanje, kontrola kvaliteta i zone pakovanja
– Trezori
– C.I.T vozila

Svi naša mrežna video rešenja su izgrađena na otvorenim standardima i lako se integrišu u vaš postojeći alarmni i sistem za kontrolu pristupa. Ovo pomaže da se poveća efikasnost pripadnika obezbeđenja, kao i smanje troškovi za upravljanje kod lažnih uzbuna. Sa jedne centralne lokacije možete zadržati kontrolu na svakom koraku u procesu – u bilo kom trenutku.

Poboljšanje operativne efikasnosti
Poboljšanje operativne efikasnosti

Jedan korak ispred kriminala

U bilo kojoj oblasti gde postoji novac, kriminalci stalno traže nove načine probijanja sigurnosnih sistema. I baš kao što se kriminal razvija, tako se razvujaju i rešenja koja nudimo da vam pomognu u aktivnoj borbi protiv kriminala. Na primer možete da primate automatska obaveštenja kada neko uđe u polje ograničenja – i danju i noću. Alarm protiv ometanja (tampering) vam odmah govori da je neko prekrio ili preusmerio kameru, a audio detekcija šalje alarm kada se proizvodi specifičan zvuk.
Axis takođe zajednički radi sa specijalizovanim partnerima na izradi inteligentnih video aplikacija kao što su prepoznavanje lica i tablica – dodajući još veću vrednost na vašem sistemu.

Snaga je u znanju

Verujemo da su mogućnosti veće kada pomognemo drugima da pobede. Zato nudimo sveobuhvatnu podršku pri dizajnu sistema IP video nadzora.

Prijavite se na newsletter, i budite u toku sa novostima!