Axis P32 serija IP kamera

Jednostavno atraktivne. Unapređene i raznovrsne varifokalne fiksne dome kamere

Axis P32 serija IP kamera

Karakteristike

  • HDTV kvalitet videa

  • Daljinski zum i fokus

  • Axis Lightfinder tehnologija

  • WDR – “Forensic Capture”

  • Optimizovana IC iluminacija

  • Axis ZIP stream tehnologija

Visok kvalitet po pristupačnoj ceni

Axis P32 serija se sastoji od anti-vandal kamera za unutrašnju i spoljašnju montažu. One isponjavaju oba uslova tržišta, i kvalitet i cenovnu pristupačnost, dzadržavajući jednostavnost korišćenja i rukovanja. Kamere imaju varifokalni, P-iris objektiv i dan/noć funkcionalnost. Kamere su lepo dizajnirane ali i robusne sa IK10-rejtingom kod spoljnih modela i IK08-rangiranih kod unutrašnjih. Axis P3224-LV/-LVE i AXIS P3225-LV/-LVE imaju ugrađen WDR – Forensic Capture i optimizaciju IC reflektora, kao i Axis “Zipstream” tehnologiju..

Svestran nadzor bez napora

AXIS P32 kamere su dizajnirane za laku i pouzdanu montažu, uključujući daljinski zum i fokus koji eliminišu ručno podešavanje vidnog polja i fokusiranje. Kamere mogu da se montiraju na ravan zid, plafon ili na razvodne kutije, a opcioni montažni kompleti su takođe dostupni. Kućište kamere može lako da se prefarba u bilo koju željenu boju kako bi se uklopila u okolinu, sa opcijom poklopca u crnoj boji za unutrašnje modele.

Kamere iz p32 serije

Snaga je u znanju

Verujemo da su mogućnosti veće kada pomognemo drugima da pobede. Zato nudimo sveobuhvatnu podršku pri dizajnu sistema IP video nadzora.

Prijavite se na newsletter, i budite u toku sa novostima!