Axis Q35 serija IP kamera

Vrhunske performanse

AXIS Q35 serija IP kamera

Karakteristike

  • HDTV visokih performansi

  • Višestruki H.264 strimovi

  • Jednostavno podešavanje

  • Spoljni modeli za ekstremne temperature

  • PoE

Fantastična upotrebljivost slike

Axis Q35 serija se sastoji od anti-vandal fiksnih dome kamera odličnih performansi koje daju visok kvalitet slike u punoj HDTV 1080p rezoluciji sa 60 slika u sekundi. Kamerin WDR – “Forensic Capture” obezbeđuje savršeno izbalansiran video kvalitet u scenama sa jakim varijacija u svetlosti, dok joj Lightfinder tehnologija omogućava izuzetnu upotrebljivost slike pri lošem osvetljenju.

Kamere mogu neprimetno i automatski da prelaze iz WDR u Lightfinder i obratno u zavisnosti od svetlosnih uslova. Axis Q35 serija takođe podržava Axis elektronsku stabilizaciju slike (EIS), koja uveliko poboljšava kvalitet video zapisa u situacijama gde je kamera izložena vibracijama. Pored toga, kamera podržava korekciju barel distorzija i uključuju optički zum koji može da se koristi tokom praćenja scene.

Pouzdan rad i instalacija

Unutrašnja Axis Q3505-V ima IK10 otpornost na udare i IP52 zaštitu pd prašine i vode. Spoljna Q3505-VE ima IK10 + rejting i testirana je kako bi se osiguralo da može da izdrži udare od najmanje 50 džula. Svi modeli su otporni na vibracije i udarce. Kamere su dizajnirane za efikasno instaliranje sa karakteristikama kao što su daljinski zum i fokus, asistent za horizontalnu nivelaciju i auto rotaciju.

Axis Q35 serija fiksnih dome kamera je idealna za aplikacije visoke bezbednosti u oblastima kao što su gradovi, aerodromi, železničke stanice i kritični industrijski i infrastrukturni objekti.

Kamere iz q35 serije

Snaga je u znanju

Verujemo da su mogućnosti veće kada pomognemo drugima da pobede. Zato nudimo sveobuhvatnu podršku pri dizajnu sistema IP video nadzora.

Prijavite se na newsletter, i budite u toku sa novostima!