Axis Q36 serija IP kamera

Vrhunske kvalitet slike i efikasnu instalaciju

Axis Q36 serija

Karakteristike

  • Izuzetan kvalitet slike sa ½”senzorom

  • Lightfinder i WDR – Forensic Capture

  • Jedinstvena PTRZ funkcija za daljinsko podešavanje

  • Axis Zipstream tehnologija – štedi propusni opseg bez žrtvovanja kvaliteta

  • Robustan dizajn za agresivne sredine

Kritična instalacija? Bez brige, pokriveni ste.

Ako koristite video nadzor koji mora da funkcioniše non-stop, onda je Axis Q36 serija IP kamera ono što vam je potrebno.

Ekstra kvalitet slike

Axis Q36 serija mrežnih kamera karakteriše ½” senzor, WDR – Forensic Capture i Lightfinder tehnologije za oštre slike pri lošem svetlu. I održava sliku stabilnom sa elektronskom stabilizacijom slike. Suština je kvalitet slike koja je uvek najbolja od najboljih. Plus Axis Zipstream tehnologija štedi propusni opseg i skladištenje i do 50% – bez žrtvovanja kvaliteta.

Ekstra dostupnost

Axis Q36 nudi jedinstveno rešenje: novi daljinski PTRZ – Pan/Tilt/Roll/Zum funkciju. Ona omogućava izuzetno brzu i efikasnu instalaciju da bi troškovi i potrebno vreme bili minimalni. I ako okolnosti ponekad zahtevaju da se ponovo prilagodi pogled kamere, daljinski PTRZ vam omogućava da napravite promene daljinski, bez pravljenja pauze u radu kamere radi ponovnog podešavanja.

Ekstra zaštita

Axis P36 mrežne kamere mogu da izdrže teške radne uslove. Kamere su zaštićene od teških vremenskih uslova, vandala, vibracija i udara. Tako da možete računati na sistemu nadzora koji nastavlja da radi bez obzira na sve.

Kamere iz Q36 serije

Snaga je u znanju

Verujemo da su mogućnosti veće kada pomognemo drugima da pobede. Zato nudimo sveobuhvatnu podršku pri dizajnu sistema IP video nadzora.

Prijavite se na newsletter, i budite u toku sa novostima!