Axis M20 serija IP kamera

Male moćne kamere za dostupan video nadzor.

Axis M20 serija

Karakteristike

  • Mala bulet stilizovana kamera

  • Spremna za spoljnu upotrebu

  • Ugrađeno IC osvetljenje

  • HDTV kvalitet videa – do 4 MP

  • Jednostavna instalacija

  • Axis Zipstream tehnologija

Velike na funkcijama. Male sa cenom.

Axis M20 serija mrežnih kamera daje odličan kvalitet slike – čak i noću. Takođe su iznenađujuće cenovno pristupačne u odnosu na početne troškova, troškove instalacije i operativne troškove.

Axis M20 serija mrežnih kamera dolazi sa naprednim tehnologijama kao što Axis Zipstream i Axis Corridor Format. Axis Zipstream stalno održava potrebe skladištenja i propusnog opsega niskim i kvalitet slike visokim. Širok horizontalni pregled znači da svaka kamera može da pokriva veliku površinu. I uz HDTV 1080p do 4 MP (Quad HD 1440p) kvalitetom slike sa ugrađenim IC osvetljenjem, daju visoke rezolucije čak i u mraku.

Jednostavna instalacija bilo gde

Axis M20 serija mrežnih kamera je pogodna za ugradnju u zatvorenim i otvorenim prostorima – na zidovima, plafonima, stubovima, ili u uglovima. One su otporne na sunce, kišu, hladnoću, toplotu i nevreme. Pored toga, one su fabrički fokusirane i podržavaju PoE za laku instalaciju upotrebom samo jednog kabla.

Kamere iz M20 serije

Snaga je u znanju

Verujemo da su mogućnosti veće kada pomognemo drugima da pobede. Zato nudimo sveobuhvatnu podršku pri dizajnu sistema IP video nadzora.

Prijavite se na newsletter, i budite u toku sa novostima!