Axis Q8414-LVS IP kamera

Ugaona montaža u nerđajućem kućištu

AXIS Q8414-LVS IP kamera

Karakteristike

  • Od nerđajućeg čelika

  • Otporna na udarce

  • Lako i bezbedno čišćenje

  • “Edge” skladištenje (lokalno snimanje)

  • Ugrađeno IR LED osvetljenje

Dizajnirana da spreči

Unikatna ugaona kamera nema ligaturnih tačaka dok dizajnom protiv nasilnog skidanja ispunjava uslove za instalacije u popravnim i medicinskim ustanovama gde postoji veća potreba da se spreči samopovređivanje i izbegnu unutrašnji konflikti. Kamera je dostupna u dve boje, plastificirana bela (AXIS Q8414-LVS bela) i brušenog nerđajućeg čelika (AXIS Q8414-LVS metal)

Lako i sigurno čišćenje

Kućište otporno na vodu omogućava čišćenje vodeim crevom, sapunicom ili bilo kojim drugim sredstvom za čišćenje. AXIS Q8414-LVS kamera podržava i IP66 i NEMA 4X rejting.

Slike i mogućnosti za snimanje

Podržavajući “Lightfinder” tehnologiju, AXIS Q8414-LVS može da zadrži sliku u boji čak i u veoma lošim svetlosnim uslovima. Takođe, P-iris objektiv daje slike sa optimalnom dubinskom oštrinom polja, rezolucijom kontrastom i oštrinom. Ugrađeni nevidljivi IR LED illuminator (940 nm) može da se koristi za tajni video nadzor u potpunom mraku. Zajedno sa 1.3 megapiksela ili HDTV 720p rezolucijama i horizontalnim uglom gledanja do 105°, kamera pokriva celu prostoriju bez mrtvih uglova.

Audio detekcija

Zahvaljujući visokokvalitetnom mikrofonu ugrađenom u prednji deo kamere, audio detekcija može da se koristi kao važan dodatak za unutrašnji video nadzor. Audio detekcija može da se koristi kao alarm kako bi se identifikovale hitne situacije, kao što su vrištanje, lupanje vrata ili pucnjevi. Audio ne treba da bude zabeležen, izbegavajući probleme sa lokalnim zakonima, ali namera je da se pokrene alarm. Audio se po potrebi može potpuno isključiti.

Axis q8414-lvs

Snaga je u znanju

Verujemo da su mogućnosti veće kada pomognemo drugima da pobede. Zato nudimo sveobuhvatnu podršku pri dizajnu sistema IP video nadzora.

Prijavite se na newsletter, i budite u toku sa novostima!