Axis F serija IP kamera

Fleksibilne kamere koje vide više

AXIS F serija

Karakteristike

  • Fleksibilan, robustan, diskretan dizajn

  • 1-kanal i 4-kanalne glavne jedinice

  • WDR i Akis Zipstream

  • Dvosmerni audio, I/O portovi

  • Lokalno skladištenje, PoE, 8-28 V DC

Diskretne kamere za široku primenu

Axis F serija su fleksibilne HDTV kamere visokih performansi za izuzetno diskretan nadzor zatvorenih i otvorenih prostora kao i za mobilni nadzor. Idealne su za bankomate (ATM), banke, prodavnice, hotele, kao i sredine poput vozila hitne pomoći, autobusa, tramvaja i kamiona.

Podeljen koncept

Axis F serija se zasniva na podeljenom konceptu mrežne kamere, gde je kamera podeljena na senzorsku jedinicu – sačinjenu od senzora, objektiva i kabla – i glavnu jedinicu koja je telo kamere. Podeljeni koncept omogućava fleksibilnost u izboru hardvera, kao i instalacije. Mali uređaj, senzorska jedinica, može da se instalira diskretno u uskim mestima, dok dugačak kabl od senzorske jedinice do glavne jedinice pruža fleksibilnost da se glavna jedinica instalira tamo gde ima više prostora.

Glavna ili senzorska jedinica mogu lako da se premeste posle početne instalacije, dajući korisnicima dodatnu fleksibilnost

Veliki izbor

Axis F serija obuhvata jedno-kanalne AXIS F41 glavne jedinice, četvoro-kanalane AXIS F34 i F44 glavne jedinice i AXIS F senzorskih jedinica sa različitim vrstama objektiva, formom i cenama. Serija takođe obuhvata AXIS F34 sistem video nadzora, kompletno hardversko i softversko rešenje nemenjeno malim prodavnicama i kancelarijama.
Sa izuzetkom AXIS F34 sistema video nadzora, Axis F glavne jedinice i senzorske jedinice se prodaju odvojeno kako bi kupci imali mogućnost da sastave karakteristike hardvera koji najbolje odgovara njihovim potrebama.

Kompletno rešenje u jednom paketu

Axis F34 sistem video nadzora je veoma diskretan 4-kamerni paket idealan za male prodavnice i kancelarije. Rešenje dolazi sa potrebnim hardverom i softverom za kompletan daljinski video nadzor i upravljanje.

Kamere iz f serije

Snaga je u znanju

Verujemo da su mogućnosti veće kada pomognemo drugima da pobede. Zato nudimo sveobuhvatnu podršku pri dizajnu sistema IP video nadzora.

Prijavite se na newsletter, i budite u toku sa novostima!