Axis P85 serija IP kamera

Diskretan nadzor u visini očiju

AXIS P8535

Karakteristike

  • Diskretna identifikacija u visini očiju

  • HDTV 1080p/720p modeli

  • Model sa WDR – Forensic Capture

  • Fleksibilni pravac gledanja

  • PoE

Pouzdana identifikacija

Kvalitetan video snimak sa dobrim pogledom na lice osobe je ključ u krivičnim istragama. Za razliku od mnogih instalacija kamera koje da ju pogled iz ptičije perspektive, kamere iz Axis P85 serije su dizajnirane da gledaju pravo u lice osobe za pouzdaniju identifikaciju.

P85 serija nudi nadzor sa visine očiju, gde su pinhole kamere instalirane u cevi ili visinskim trakama za pozicioniranje u blizini izlaza iz objekata. Uz diskretan unutrašnji video nadzor, Axis P8524 i P8535 mrežne kamere su idealne za nadzor maloprodajnih, hotelskih i bankarskih okruženja.
Axis P8524 i Axis P8535 imaju pravougaoni oblik u crnoj ili srebrnoj boji sa indikatorom visine u metričkim ili imperijalnim merama. Senzorska jedinica, koja se sastoji od senzora i objektiva, montira se na visini od 170 cm.

Axis P8524 daje 57° horizontalno vidno polje. Axis P8535, daje širok 92° horizontalni ugao gledanja i podržava širok dinamički opseg – WDR Forensic Capture, što omogućava odlične performanse u scenama sa visokim kontrastom osvetljenja i pozadinskog osvetljenja.

Senzor se zatim povezuje sa glavnom jedinicom, koja se može postaviti drugde i van javnosti.

HDTV

Axis P8535 daje HDTV 1080p video. Pored WDR-a, Axis P8535 podržava dvosmerni audio, RS232 za integraciju eksternih podataka u video, četiri podesiva ulazno/izlazna porta do eksternih uređaja za poboljšano upravljanje alarmima i slot pune veličine za SD karticu za lokalno skladištenje snimaka.

Axis P8524 nudi HDTV 720p, ulazno/izlazne portove i slot za microSD kartice. Axis P85 kamere se jednostavno instaliraju. Pravac gledanja se može podešavati i one podržavaju Pover over Ethernet.

Kamere iz p85 serije

Snaga je u znanju

Verujemo da su mogućnosti veće kada pomognemo drugima da pobede. Zato nudimo sveobuhvatnu podršku pri dizajnu sistema IP video nadzora.

Prijavite se na newsletter, i budite u toku sa novostima!