Axis M5525-E PTZ IP kamera

Vrhunska HDTV 1080p PTZ IP kamera sa laserskim fokusom

AXIS M55

Karakteristike

  • HDTV 1080p rezolucija i 10x optički zum

  • 360° kontinualno

  • Axis Zipstream

  • WDR – Forensic Capture

  • Tri scenska profila

  • Dvosmerni audio i I/O

Više za manje novca

AXIS M5525-E je velika stvar. Ova kamera sa pristupačnom cenom opremljena je vrhunskim funkcijama koje biste normalno očekivali u kamerama visoke kategorije. Posebno je pogodna za prodavnice, škole, holove i druge slične prostore, kako na otvorenom, tako i u zatvorenom prostoru.

Ne propustite ništa

HDTV 1080p rezolucija, 10x optički zum i kontinualno 360° okretanje vam omogućavaju da lako pratite pokretne objekte. AXIS M5525-E daje i zumirane detalje i široki pregled koji vam je potreban da ostanete u toku onoga što se dešava u vašim prostorijama. WDR – Forensic Capture obezbeđuje izvanredne detalje kada postoje i svetle i tamne tačke na sceni. Izvanredna osjetljivost na kameri znači kvalitetan video čak i kada snima u skoro mraku.

Visoko prilagodljiva

AXIS M5525-E je svestrana kamera za unutrašnju i spoljašnju upotrebu, kompatibilna sa svim Axis PTZ nosačima. Podržava dvosmerni audio i četiri digitalna I/O porta za integraciju sa drugom opremom. A postoje tri scenska profila:
– Forenzički profil za snimanje detalja u izazovnim uslovima
– Unutrašnji profil za optimizovane boje u uslovima unutrašnjeg osvetljenja
– Spoljašnji profil za poboljšani izgled slike za nadgledanje na otvorenom

Za svaki profil, kamera automatski optimizuje vreme ekspozicije, balans bele boje, otvor blende, oštrinu, kontrast i šum kako bi odgovarali određenom scenariju. Rezultat je odličan kvalitet slike i ekonomična instalacija.

Oštre slike. Mali protok.

AXIS M5525-E podržava Axis Zipstream tehnologiju koja analizira video strim u realnom vremenu kako bi identifikovala područja od interesa. Ove oblasti su kompresovane manje od drugih oblasti, čuvajući važne detalje u punom kvalitetu slike, istovremeno smanjujući skladištenje i mrežni protok do 50%. Rezultat je kvalitetna slika i značajna ušteda.

Axis M5525-E PTZ

Snaga je u znanju

Verujemo da su mogućnosti veće kada pomognemo drugima da pobede. Zato nudimo sveobuhvatnu podršku pri dizajnu sistema IP video nadzora.

Prijavite se na newsletter, i budite u toku sa novostima!