Početna / Proizvodi / IP kamere / PTZ ip kamere / Axis P54 serija

Axis P54 serija IP kamera

Stapaju se sa pozadinom

AXIS P54 PTZ

Karakteristike

  • Dizajn za jednostavnu instalaciju

  • Kućištu moguće menjati boju

  • Niski troškovi održavanja mehanike

  • Do HDTV 1080p sa 18x optičkim zumom

  • Dvosmerni audio i I/O portovi

Kamere koje se stapaju sa pozadinom

Axis P54 serija su PTZ kamere za spoljnu montažu na zid i estetski su dizajnirane kako bi se uklopile sa fasadom zgrade. Kamere imaju atraktivnu cenu pa su idealne za upotrebu u gradu za nadzor perimetra, parkinga i školskih dvorišta.
AXIS P54 kamere se montiraju direktno na zid bez tradicionalnog montažnog nosača. Dizajn, koji ima ugrađen zidni nosač, omogućava da kamere da budu jedno sa objektom. Ugrađeni nosač takođe donosi uštedu eliminišući potrebu za dodatnom montažnom opremom i priborom, i čini da instalacija bude lakša i brža. Integrisani zaštitnik od sunca takođe može lako da se oboji u odgovarajuću boju objekta.

Direktan pogon

Inovacije AXIS P54 se nastavljaju i u unutrašnjost kamere. Kamere imaju pan/tilt sistem sa direktnim pogonom koji omogućava nenadmašnu izdržljivost. Bez remenja ili zupčanika, ove kamere su pouzdane sa niskim troškovima održavanje.

HDTV i visoka osetljivost na svetlost

AXIS P5414-E daje HDTV 720p performanse, dok Axis P5415-E nudi HDTV 1080p. Obe podržavaju 18x optički zum sa autofokusom. U kombinaciji sa HDTV rezolucijom, kamere obezbeđuju visoko detaljne uvećane preglede. Senzor koji je veoma osetljiv na svetlo daje bolji kvalitet slike u uslovima slabog osvetljenja nego mnoge druge HDTV PTZ kamere. Kada se postavi na uglu zgrade, AXIS P54 kamere omogućavaju 270° horizontalno pokrivanje prostora.
Kamere podržava dvosmernu audio, slot za memorijsku karticu, četiri konfigurabilna I/O porta za eksterne uređaje, kao i mogućnost korišćenja ili 24 VDC ili PoE Plus (IEEE 802.3at) napajanja.

Kamere iz p54 serije

Snaga je u znanju

Verujemo da su mogućnosti veće kada pomognemo drugima da pobede. Zato nudimo sveobuhvatnu podršku pri dizajnu sistema IP video nadzora.

Prijavite se na newsletter, i budite u toku sa novostima!