Početna / Proizvodi / IP kamere / PTZ ip kamere / Axis P56 serija

Axis P56 serija IP kamera

360° HDTV visokih performansi

AXIS P56 PTZ

Karakteristike

  • Neprekidno 360° kretanje

  • Dan/noć funkcionalnost

  • Spoljni HDTV 1080p/720p modeli

  • 120 dB WDR – “Forensic Capture”

  • Detekcija udara i napredni “Gatekeeper”

Vrednost za novac

Axis P56 Serija je povoljna, HDTV PTZ dome mrežna kamera visokih performansi za video nadzor u zatvorenom ili otvorenom prostoru.
Axis P5624-E MK II i AXIS P5635-E MK II podržavaju sledeće funkcije: neprekidno 360° kretanje, dan/noć funkcionalnost za vrhunske performanse pri lošem osvetljenju, Axisov WDR – Forensic Capture (120 dB) koja daje kvalitetne detalje iz veoma svetlih i tamnih delova scene istovremeno, detekcija udara koji šalje alarm kada je udarena kamera, inteligentni video kao što su Advanced Gatekeeper, PoE Plus (PoE +) i slot za SD karticu za lokalno skladištenje snimaka.

Axis P5624-E MK II je HDTV 720p kamera sa 23x optičkim zumom. Idealna je za velike maloprodajne objekte, logističke centre i parkinge.

Axis P5635-E MK II je idealna za zahtevan nadzor zatvorenog i otvorenog prostora kao što je gradski nadzor. To je HDTV 1080p kamera sa 30x optičkim zumom, koji joj omogućava da daje fine detalje udaljenih objekata. Pored podržanih ranije pomenutih funkcija, ova kamera nudi Axis elektronsku stabilizaciju slike za bolji video i smanjenje protoka u uslovima većih radnih vibracija (npr. mostovi). Takođe podržava dvosmerni audio, četiri rekonfigurabilna I/O porta za povezivanje sa eksternim uređajima, kao i 24 V AC/DC napajanje.

Kamere iz P56 serije

Snaga je u znanju

Verujemo da su mogućnosti veće kada pomognemo drugima da pobede. Zato nudimo sveobuhvatnu podršku pri dizajnu sistema IP video nadzora.

Prijavite se na newsletter, i budite u toku sa novostima!