Početna / Proizvodi / IP kamere / PTZ ip kamere / Axis Q60 serija

Axis Q60 serija IP kamera

Napredne PTZ kamere za kritične instalacije

AXIS Q60 PTZ

Karakteristike

  • Izvanredan kvalitet videa u rezolucijama do HDTV 1080p

  • Dan/noć funkcionalnost

  • Precizan i brz pan/tilt i moćan zum

  • “Arctic Temperature Control” funkcija

  • Modeli sa aktivnim hlađenjem operativni do +75°C

Robusne i brze PTZ kamere za zahtevan nadzor

AXIS Q60 PTZ dome mrežne kamere su dizajnirane za najzahtevnije instalacije video nadzora, sa izvanrednih 25/30 fps u rezoluciji do HDTV 1080p. Sa moćnim zumom, velikom brzinom i preciznim Pan/Tilt/Zoom mehanizmom, omogućavaju izuzetnu pokrivenost velikih površina i krupne detalje prilikom zumiranja.

Spoljašnja i unutrašnja upotreba

Sa veoma brzom i jednostavnom instalacijom, kamere su idealne za aerodrome, luke, stadione, proizvodne hale kao i gradski i perimetrski nadzor.
Spoljni AXIS Q60-E modeli sa “Arctic Temperature Control” funkcijom mogu bezbedno da se pokreću i rade na temperaturama niskim čak do -50°C. U međuvremenu, spoljni AXIS Q60-C modeli sa aktivnim hlađenjem mogu da rade na temperaturama do +75°C i idealni su za kritične instalacije u izuzetno toplim i teškim uslovima.
Q60 sa kućištem od inoxa pod pritiskom, su idealne za instalacije na otvorenom moru, rudarstvu, naftnim i gasnim sredinama kao i u zatvorenom prostoru u prehrambenoj i medicinskoj industriji.

Kamere iz q60 serije

Snaga je u znanju

Verujemo da su mogućnosti veće kada pomognemo drugima da pobede. Zato nudimo sveobuhvatnu podršku pri dizajnu sistema IP video nadzora.

Prijavite se na newsletter, i budite u toku sa novostima!