Početna / Proizvodi / IP kamere / PTZ ip kamere / Axis Q61 serija

Axis Q61 serija IP kamera

Izvanredan kvalitet videa u rezolucijama do 4K, brz pan/tilt i moćan zum

AXIS Q61 PTZ

Karakteristike

  • Axis Sharpdome tehnologija

  • Axis Speed Dry funkcija

  • WDR 130dB

  • Lightfinder

  • Spremne za spoljnu montažu

  • Laserski fokus (Q6155)

Kompaktne ptz kamere velike brzine za zahtevan nadzor

Axis Q61 PTZ dome mrežne kamere su dizajnirane za najzahtevnije aplikacije video nadzora, sa izvanrednim kvalitetom slike u rezolucijama do HDTV 1080p. Sa moćnim zumom i brzim, preciznim Pan/Tilt/Zoom mogućnostima, ove spoljašnje PTZ dome kamere omogućavaju izuzetnu pokrivenost velikih površina i kvalitetne detalje prilikom zumiranja. Kamere iz Q61 serije podržavaju Lightfinder tehnologiju i WDR (širok dinamički opseg) za rad u teškim svetlosnim uslovima i elektronsku stabilizaciju slike koja je korisna za dobijanje kvalitetnog videa u vetrovitim uslovima.

Axis Sharpdome tehnologija

Axis-ova Sharpdome tehnologija sa svojom inovativnom mehanikom i jedinstvenom geometrijom kupole, daje oštre slike u svim pravcima i jedinstvenu mogućnost da identifikuje objekte čak 20 stepeni iznad kamere.

Axis Speed Dry funkcija

Sharpdome tehnologija uključuje Axis-ovu jedinstvenu Speed Dry funkciju koja će pomoći da se obezbede oštre slike po kišnom vremenu. Takođe pojednostavljuje čišćenje kupole, omogućavajući korišćenje efikasnijih metoda kao što su čišćenje pod visokim pritiskom.

Za spoljašnju i unutrašnju upotrebu

Uz brzu i pouzdanu instalaciju, Q61 kamere su idealne za aerodrome, luke, stadione, proizvodne pogone, kao i gradove i nadzor perimetra. Ove izdržive PTZ mrežne kamere izdržavaju ekstremne klimatske promene zahvaljujući “Arctic Temperature Control” funkciji koja omogućava da kamera funkcioniše na -50°C. Pored toga, kamere podržavaju funkciju automatskog odmagljivanja, koja, kada se aktivira, automatski detektuje maglu u sceni i digitalno filtrira sliku da obezbedi jasniji pregled.

Kamere iz q61 serije

Snaga je u znanju

Verujemo da su mogućnosti veće kada pomognemo drugima da pobede. Zato nudimo sveobuhvatnu podršku pri dizajnu sistema IP video nadzora.

Prijavite se na newsletter, i budite u toku sa novostima!