Axis Q6215-LE pokretna IP kamera

Napredna PTZ kamera za kritične instalacije

AXIS Q60 PTZ

Karakteristike

  • HDTV 1080p rezolucija i 30x optički zum

  • Optimizovno IC led osvetljenje velikog dometa (400m)

  • 1/2″ senzor za visok dinamički raspon

  • Kompatibilna sa MIL-STD-810G i NEMA TS-2 standardima

  • AXIS Guard Suite analitika

Robusna PTZ kamera velikog dometa za zahtevan nadzor

AXIS Q6215-LE je posebno dizajnirana, pouzdana i robusna mrežna kamera s visoko preciznim pokretanjem, nagibom i zumom. Poseduje i IR led velikog dometa za pokrivanje velikih površina i velike udaljenosti. Ova robusna kamera može prepoznati i identifikovati ciljeve na velikim otvorenim površinama čak i pri slabom osvjetljenju ili u potpunom mraku. Od luka i aerodroma, autoputeva pa do velikih perimetara – AXIS Q6215-LE je idealan izbor za 24/7, nadgledanje u svim vremenskim uslovima gde god da vam treba.

Kamera koja može sve da izdrži

Ova PTZ kamera za velika opterećenja zadovoljava standard MIL-STD-810G. Pouzdano radi i u ekstremnim vremenskim uslovima i može podneti vetrove i do 245 km / h (152 mph). Uz IK10 kućište otporno na vandale i IP66 / IP68 zaštitu, možete biti sigurni da je kamera otporna na teške vremenske uslove i spoljašnje uticaje.

Zahvaljujući fleksibilnom dizajnu, kamera se može postaviti okrenuta prema gore ili dole, u zavisnosti od vaših potreba. Uz kameru dolazi instalaciona ploča s klizačima za sigurnu i jednostavnu ugradnju. Zahvaljujući ugrađenom brisaču dobra slika je zagarantovana čak i po snegu i kiši.

Odlična slika i izbliza i na velikoj udaljenosti

AXIS Q6215-LE je visokokvalitetna PTZ mrežna kamera, HDTV 1080p rezolucije sa optičkim zumom od 30x. Zahvaljujući OptimizedIR tehnologiji IR LED diode kamere se automatski prilagođavaju zumu kamere, tako da je cijelo vidno polje uvijek ravnomerno osvijetljeno, čak i u scenama s potpunom tamom.

AXIS Q6215-LE poseduje svetlosno vrlo osjetljivi ½” inčni senzor, WDR i Lightfinder za oštre, jasne slike, čak i kad su na sceni i tamna i svetla područja. Uz Axisovu Zipstream tehnologiju nudi uštedu u propusnom opsegu i arhiviranju do 50% – bez žrtvovanja kvaliteta slike.

Više o Q6215-LE kameri

Snaga je u znanju

Verujemo da su mogućnosti veće kada pomognemo drugima da pobede. Zato nudimo sveobuhvatnu podršku pri dizajnu sistema IP video nadzora.

Prijavite se na newsletter, i budite u toku sa novostima!