Početna / Proizvodi / IP kamere / PTZ ip kamere / Axis V59 serija

Axis V59 serija IP kamera

Profesionalne produkcijske PTZ IP kamere

AXIS V59 PTZ

Karakteristike

  • HDTV video striming

  • 30x optički zum sa autofokusom

  • Tečan PTZ

  • Stereo zvuk CD kvaliteta

  • Konektori za većinu zahteva

Kamera za različite primene

Axis V59 PTZ Serija su kamere sa tečnim pan/tilt/zum kretanjem, visokog kvaliteta zvuka i moćnim 30x optičkim zumom. One su dizajnirane da strimuju audio i video u različitim aplikacijama. Otvoreni interfejs olakšava integraciju sa drugim sistemima i deljenje informacija sa širom publikom, kao što su sale, učionice, kao i peer-to-peer komunikaciju prilikom video konferencija.

Konektori za većinu uslova

Kamera je opremljena konektorskim interfejsom koji ispunjava najviše zahteve za profesionalnu audio i video obradu i omogućava povezivanje visoko-kvalitetne audio i video opreme. Podrška za Axis Streaming Assistant omogućava lako podešavanje peer-to-peer konferencijskih video sistema, kao i živu produkciju sa širim auditorijumom.

Žive slike produkcijskog kvaliteta

Axis V59 Serija nudi visoke definicije videa do HDTV 1080p rezolucije. Podešavanja kamere su optimizovana za proizvodnju videa sa visokom vernošću boja u studijskim uslovima. PTZ je lako kontrolisati preko web stranice kamere i omogućava praćenje pokreta u živoj produkciji uvećavanjem detalja od interesa.

Kamere iz v59 serije

Snaga je u znanju

Verujemo da su mogućnosti veće kada pomognemo drugima da pobede. Zato nudimo sveobuhvatnu podršku pri dizajnu sistema IP video nadzora.

Prijavite se na newsletter, i budite u toku sa novostima!