Axis Q29 serija IP kamera

Za daljinsko praćenje temperature

AXIS Q29

Karakteristike

  • Temperaturni alarm

  • Izotermalne palete

  • Očitavanje temperature sa male površine (tačka)

  • Inteligentni video visokih performansi

  • PoE napajanje

Poznata temperatura u bilo kom trenutku

Axis kamere sa temperaturnim alarmom se mogu koristiti za daljinsko praćenje temperature sa mogućnošću podešavanja temperaturnog alarma. Znajte temperaturu gde god da ste u bilo koje doba dana ili noći. Kamere su idealne za daljinski nadzor proizvodnih energetskih objekata, opasnih zona požara ili industrijskih procesa koji uključuju samozapaljive materijale. One detektuju temperaturu objekta od -40°C do 550°C.

Sa AXIS Q2901-E i AKSIS K2901-E PT Mount kamerama moguće je podesiti više alarmih zona, koje šalju alarm kada temperatura dostigne nivo iznad ili ispod prekonfigurisanog praga. Da bi olakšale posao operaterima, kamere obezbeđuju vizuelna pomagala, kao što su izotermske palete i temperaturne spot mogućnosti, za brzo predvidjanje propusta ukazujući na problematična područja pre nego problem postane vidljiv golim okom ili pre nego što mašine prestanu da rade.

Kamere iz q29 serije

Snaga je u znanju

Verujemo da su mogućnosti veće kada pomognemo drugima da pobede. Zato nudimo sveobuhvatnu podršku pri dizajnu sistema IP video nadzora.

Prijavite se na newsletter, i budite u toku sa novostima!