Početna / Proizvodi / IP kamere / Transportne ip kamere / Axis F41 glavna jedinica

Axis F41 glavna jedinica

Ojačano kućište, WDR i 1080p rezolucija

Axis F41 glavna jedinica

Karakteristike

  • WDR – Forensic Capture

  • HDTV 1080p u 50/60 slika u sekundi

  • I/O portovi za eksterne uređaje

  • SD slot za memorijske kartice

  • Napajanje PoE ili sa adapterom

Fleksibilna instalacija

AXIS F41 glavna jedinica je dizajnirana za upotrebu sa senzorskom Axis F jedinicom u izuzetno diskretnim aplikacijama video nadzora. Glavna jedinica može da se instalira u zaštićenom prostoru do 12m od senzorske jedinice, koja može biti smeštena u skučenim mestima, u zatvorenom ili na otvorenom prostoru.

Širok dinamički opseg (WDR) – Forensic Capture

AXIS F41 podržava WDR – Forensic Capture za vrhunske detalje na slici, čak i u veoma lošim uslovima osvetljenja. Axis VDR – Forensic Capture omogućava da visok nivo detalja bude vidljiv sa svetlih i tamnih područja scene. Ovo predstavlja značajan faktor u aplikacijama nadzora.

Ova tehnologija je idealan za nadzor prilaza ili prostora ispred bankomata gde subjekt može biti taman nasuprot svetle pozadine, ili u situacijama gde noćna kamera mora da izađe na kraj sa nedostatkom svetla a da istovremeno ima povremenih jarkih izvora svetla poput onoga od automobilskih farova.

Izdržljiv dizajn lak za instalaciju

Axis F41 može da izdrži teške radne uslove kao što su vibracije, udari i temperaturna kolebanja, što je čini idealnom za upotrebu u vozilima hitne pomoći, policijskim vozilima, vatrogasnim vozilima i oklopnim vozilima, kao što su ona koja se koriste za transport novca i drugih dragocenosti.

Glavna jedinica je takođe dizajnirana za laku instalaciju u kabinetima i skučenim prostorima budući da su svi konektori postavljeni na jednoj strani jedinice, tako da kablovi idu u jednom pravcu, a ne zauzimaju nepotrebno prostor.

Dno jedinice se takođe može povezati direktno na DIN šinu.

Sa ugrađenim SD slotom za memorijske kartice, Axis F41 daje korisnicima mogućnost čuvanja videa lokalno na SD kartici.

Takođe podržava dvosmerni audio i četiri podesiva ulazno/izlazna porta za povezivanje spoljnih uređaja kako bi se omogućilo poboljšano upravljanje alarmima. RS232 serijski port omogućava integraciju eksternih podataka u video. Glavna jedinica se može napajati pomoću PoE ili jednosmernom strujom.

Inteligentne video mogućnosti uključuju video detekciju pokreta, Aktivni tampering alarm, a mogu se preuzeti aplikacije preko AXIS Camera Application Platform-e (ACAP).

Video streaming

Axis F41 podržava HDTV 1080p u 50 ili 60 slika u sekundi u 1080p rezoluciji. Ovo je idealno za snimanje brzo-pokretnih objekata i stvaranje kvalitetnog videa. Ona daje HDTV 1080p sa 25 ili 30 slika u sekundi kada se koristi WDR. Za jedinicu sa 720p senzorom, Axis F41 da 25/30 FPS u HDTV 720p rezoluciji.

Zipstream

Axis F41 podržava AXIS ‘Zipstream” tehnologiju, što je efikasnije sprovođenje H.264 video kodeka. To može smanjiti protok i korišćenje kapaciteta za snimanje u proseku za 50% ili više za različite scenarije nadzora. To osigurava da se važni detalji predstaviti u punom kvalitetu dok se nepotrebni podaci uklanjaju.

Axis F senzorske jedinice

Snaga je u znanju

Verujemo da su mogućnosti veće kada pomognemo drugima da pobede. Zato nudimo sveobuhvatnu podršku pri dizajnu sistema IP video nadzora.

Prijavite se na newsletter, i budite u toku sa novostima!