Mnoštvo inteligentnih karakteristika

Video enkoderi pružaju vam jednostavan, isplativ način za integraciju vašeg trenutnog analognog video sistema sa najnovijim mrežnim video rešenjima Akis. Moći ćete da pređete na mrežni video u svom ritmu i da odmah uživate u prednostima IP-a, istovremeno zadržavajući vrednost vaše investicije u analognu opremu.

Axis video enkoderi se jednostavno integrišu u postojeći analogni sistem video nadzora. Možete dobiti sve prednosti digitalne tehnologije sa maksimalnim očuvanjem investicije u analogni sitem. Poput Axis IP kamera, Axis video enkoderi su vrhunskog kvaliteta i performansi.

Axis video enkoderi poseduju mnoštvo inteligentnih funkcija kao što su video snimci u više prozora, detekcija pokreta, detekcija zvuka i aktivni alarmi za neovlašćen pristup. Inteligentne funkcije mogu da pokrenu događaje kako bi automatski snimili incidente i poslali upozorenja putem e-pošte ili tekstualne poruke. A podesivi ulazi / izlazi za povezivanje spoljnih uređaja, poput senzora, releja i zvučnika, omogućavaju aktiviranje svetla, otvaranje ili zatvaranje vrata i aktiviranje zvuka kao odgovor na događaje. Video enkoderi takođe omogućavaju korisnicima da gledaju video uživo pomoću softvera za upravljanje video zapisima ili veb pregledača na bilo kom računaru u mreži.

Početna / Proizvodi / IP video enkoderi

Korisni alati

U svom svakodnevnom radu naši inženjeri koriste ove alate.  Olakšavaju posao i daju precizne proračune.

Selektor za Axis kamere

Pronađite odgovarajuću kameru
Proizvodi

Selektor za opremu

Selektor za Axis dodatnu opremu
Oprema

Lens kalkulator

Objektivi i pixeli - alat za proračun
Proračunaj

Axis Design Tool

Axis alat za planiranje sistema
Isplaniraj

Snaga je u znanju

Verujemo da su mogućnosti veće kada pomognemo drugima da pobede. Zato nudimo sveobuhvatnu podršku pri dizajnu sistema IP video nadzora.

Prijavite se na newsletter, i budite u toku sa novostima!