Zaštitite svoje prostorije, poboljšajte svoje poslovanje

Jezgro vašeg bezbednosnog rešenja je softver za upravljanje video snimcima (VMS). Prilikom izbora softverskog rešenja najvažnije pitanje prilikom odluke nije samo pitanje veličine. Još važnije je koja sigurnosna pitanja imate i kako se najbolje mogu rešiti.

Video menadžment softver mora biti dizajniran i u praksi dokazan da se savršeno podudara sa IP video proizvodima i njihovim karakteristikama. Naša rešenja se lako prilagođavaju vašem poslovanju i neprimetno se proširuju u skladu sa vašim potrebama. Jer kada vaše poslovanje raste, raste i vaše bezbednosno rešenje.

Softverska rešenja koja idealno zadovoljavaju potrebe za efikasnim nadzorom od najmanjih do najvećih instalacija, kao što su maloprodajni objekti, hoteli, škole, proizvodni pogoni, aerodromi, gradski nadzor….Takođe u slučaju potrebe za npr. naprednijim alarmima ili specijalizovanim rešenjima za specifične potrebe, tu je video analitika.

Početna / Proizvodi / Softver

Korisni alati

U svom svakodnevnom radu naši inženjeri koriste ove alate.  Olakšavaju posao i daju precizne proračune.

Selektor za Axis kamere

Pronađite odgovarajuću kameru
Proizvodi

Selektor za opremu

Selektor za Axis dodatnu opremu
Oprema

Lens kalkulator

Objektivi i pixeli - alat za proračun
Proračunaj

Axis Design Tool

Axis alat za planiranje sistema
Isplaniraj

Snaga je u znanju

Verujemo da su mogućnosti veće kada pomognemo drugima da pobede. Zato nudimo sveobuhvatnu podršku pri dizajnu sistema IP video nadzora.

Prijavite se na newsletter, i budite u toku sa novostima!