AXIS Digital Autotracking

Automatsko praćenje objekata u pokretu

Karakteristike

  • Automatska detekcija i praćenje objekata

  • Axis filter za lažne alarme

  • Efikasno praćenje uživo

  • Jednostavno podešavanje

AXIS Digital Autotracking 2 – lako podešavanje i filtriranje lažnih alarma

AXIS Digital Autotracking 2 je dizajniran da bude jednostavan i uz intuitivan korisnički interfejs sa vizuelnim konfigurasanjem u realnom vremenu pruža jednostavan način da potvrdi da aplikacija pravilno detektuje objekte. Intuitivni korisnički interfejs omogućava lako uključivanje i isključinje zona. Axis-ov filter za lažne alarme omogućava da se ignorišu ometajuća kretanja objekata kao što su farovi, ljuljanje drveća i kretanje manjih životinja.

Besplatna lako konfigurabilna aplikacija

AXIS Digital Autotracking je besplatna aplikacija koja se lako konfiguriše za auto praćenje u oblastima sa manjim saobraćajnim gužvama. Instalira na Axis fiksnim mrežnim kamerama i video enkoderima sa podrškom za “Axis Camera Application Platform”.

Pouzdano auto praćenje za Axis fiksne megapiksel kamere

Aplikacija automatski detektuje i prati kretanje objekata kao što su lica i vozila, pomažući operateru da efikasno otkrije i rukuje sa incidentima. Za razliku od mehaničkog auto praćenja u PTZ kamerama, AXIS digitalno auto praćenje se neće zaključati na jednu objekat. Umesto toga će prilagoditi pregled scene da obuhvati nekoliko pokretnih objekata da osigura da neće propustiti nijedan incident.

Efikasan nadzor saobraćaja manjeg intenziteta

Aplikacija radi u većini unutrašnjih i spoljašnjih instalacija u različitim uslovima osvetljenja. Zumiranjem na pokretne objekate i odbacivanjem informacija u delovima scene bez aktivnosti, propusni opseg i skladištenje su smanjeni. Ako se ne detektuje kretanje, aplikacija pruža prilagođen pregled sa manjim mrežnim protokom podataka.

AXIS Digital Autotracking je pogodan za praćenje nisko-saobraćajnih zona, kao što su parkinzi, muzeji i nadzor škola, prodavnica i gradilišta van radnog vremena.

Preuzmi

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco.

Snaga je u znanju

Verujemo da su mogućnosti veće kada pomognemo drugima da pobede. Zato nudimo sveobuhvatnu podršku pri dizajnu sistema IP video nadzora.

Prijavite se na newsletter, i budite u toku sa novostima!