AXIS Cross Line Detection

Aktivna virtuelna linija

Karakteristike

  • Pouzdan detekcija unutra i napolju

  • Laka konfiguracija

  • Podesiv pravac kretanja objekta

Efikasna aplikacija

AXIS Cross Line Detection je aktivna aplikacija koja se instalira na Axis mrežnim kamerama i video enkoderima. Aplikacija detektuje pokretne objekte koji prelaze virtuelnu liniju, tako da je moguće da se automatski pokrene alarm.

Praćenje ulaznih i izlaznih tačaka

AXIS Cross Line Detection će povećati efikasnost sistema smanjivanjem potrebnog propusnog opsega i skladištenja olakšavajući pretragu snimljenih događaja. Aplikacija će raditi u većini unutrašnjih i spoljašnjih instalacija i u različitim uslovima osvetljenja. To je pogodno u mnogim situacijama, uključujući video nadzorom građevinskih ulaza, utovara tereta i na parkinzima.

Oblast primene

AXIS Cross Line Detection je aplikacija posebno pogodna detekciju na ulazima i izlazima u zonama sa niskom frekvencijom kretanja. Detektuje objekte ljude i vozila koji prelaze/seku definisanu virtuelni liniju.

Aplikacija se integriše sa kamerinim unutrašnjim sistemom za upravljanje događajima omogućavajući kreiranje različitih sistemskih obaveštenja.

Korisnički interfejs

AXIS Cross Line Detection je lak za podešavanje. Virtuelna linija se postavlja na živoj slici sa kamere kao i pravac detekcije. Jednom kada su definisani parametri na slici, nema potrebe za daljim prilagođavanjima.

Vizuelna konfirmacija u realnom vremenu potvrđuje na jednostavan način da aplikacija ispravno detektuje objekte.

Probaj pre kupovine – 30 dana probni period

PROBNA LICENCA

Proveri kompatibilnost i preuzmi

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco.

Snaga je u znanju

Verujemo da su mogućnosti veće kada pomognemo drugima da pobede. Zato nudimo sveobuhvatnu podršku pri dizajnu sistema IP video nadzora.

Prijavite se na newsletter, i budite u toku sa novostima!