Početna / Proizvodi / Softver / Axis analitika aplikacije / AXIS Perimeter Defender

AXIS Perimeter Defender

Izuzetno efikasna i skalabilna zaštita perimetra

Karakteristike

  • Prilagodljiva zaštita perimetra

  • Visok procenat tačnosti

  • Višestruki scenariji detekcije

  • i-LIDS sertfikovan

  • Jednostavna i intuitivna instalacija

Prva linija odbrane

AXIS Perimeter Defender vam daje prednost u kojima bezbednost počinje – na periferiji vašeg prostora. Idealna za jačanje kontrole pristupa za objekte visoke bezbednosti kao što su hemijska postrojenja, elektrane i zatvori kao i za kritične infrastrukture. Zajedno sa Axis mrežnim kamerama, IP zvučnikom i softverom za video menadžment, AXIS Perimeter Defender je sveobuhvatan video rešenje za efikasnu zaštitu perimetra. Poseduje i-LIDS sertifikat kao primarni sistem za detekciju i praćenjenja u sterilnim zonama.

Detektuj, proveri, deluj

AXIS Perimeter Defender precizno otkriva sa podrškom za više scenarija za detekciju. Ovo uključuje nekoliko vrsta detekcija upada i sumnjivog kretanja. AXIS Perimeter Defender omogućava otkrivanje više događaja koji su se desili istovremeno na različitim mestima. Analizira otkrivene događaje, odbacuje one koji ne ugrožavaju i obaveštava osoblje bezbednosti o potencijalno kritičnim situacijama. Osoblje onda može da pogleda detaljne video snimke i utvrdi tačnu prirodu pretnje – i deluju u skladu sa tim. Rezultat je tačna detekcija i minimalni broj lažnih alarma.

AXIS Perimeter Defender

Sigurnost koja raste sa vama

Možete integrisati AXIS Perimeter Defender u onoliko kamera koliko želite, ovde i sada, i dodati još kamera kada vaše potrebe narastu. Budući da AXIS Perimeter Defender analizira video na samim kamerama, ne zahteva centralni server za obradu podataka. Da li je instaliran na jednom ili na 50 kamera, nema potrebe za redizajn sistema ili skupim zamenama hardvera svaki put kada se nova kamera dodaje na sistem. I kad sve je na svom mestu, ceo sistem se može kontrolisati kroz jedan interfejsa i lokaciju.

Jednostavna instalacija

Instalacija i podešavanje AXIS Perimeter Defender-a je brza, jednostavna i ekonomična. Možete raditi implementaciju i podešavanje na više kamera istovremeno. AXIS Perimeter Defender podržava niz izlaznih alarma i integriše se sa sistemima za video menadžment, pružajući vam trenutno povratne informacije o potencijalnim bezbednosnim incidentima. I ima sve karakteristike potrebne za laku implementaciju, uključujući i intuitivne alate za sistem dizajn i automatsku kalibraciju. Podrška i nadogradnja su uključeni u licencu.

Probaj pre kupovine – 60 dana probni period

PROBNA LICENCA

Preuzmi

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco.

Snaga je u znanju

Verujemo da su mogućnosti veće kada pomognemo drugima da pobede. Zato nudimo sveobuhvatnu podršku pri dizajnu sistema IP video nadzora.

Prijavite se na newsletter, i budite u toku sa novostima!