AXIS Perimeter Defender

Izuzetno efikasna i skalabilna zaštita perimetra

Uključene aplikacije

Besplatna aplikacija za upravljanje sistemom: povežite se i upravljajte svim kamerama iz jednog interfejsa.
Besplatna aplikacija za dizajn sistema: “drag and drop” kamere na mapu i odmah možete videti približan opseg detekcije i mrtve uglove.
Opcioni integracioni modul za Milestone: utvrđivanje uzroka alarma označavanjem osobe ili vozila koja je uzrok alarma.

Instalacija

Instaliranje AXIS Perimeter Defender sistema je jednostavan proces. Preuzmite i instalirajte softver na računaru. U aplikaciji, povežite i podesite kamere, integrišite događaje sa sistemom za video menadžment, i spremni ste za rad.

Mogućnosti

kako radi perdef

Axis Perimeter Defender otkriva četiri različite vrste događaja:

Upad: Kada jedna ili više osoba ili vozila uđu u unapred određenu zonu
Prelazak kroz zonu: Kada osoba ili vozilo prolazi kroz dve unapred određene zone unapred utvrđenim redom i smerom.
Zadržavanje: Kada osoba ili vozilo ostaje u zadatoj zoni više od određenog broja sekundi.
Uslovni prolaz kroz zonu: Kada osoba ili vozilo ulazi u unapred određenu zonu bez pokretanja ili prolazi kroz jednu ili više unapred određenih zona.

AXIS Perimeter Defender takođe može da otkrije više događaja koji se odvijaju istovremeno na različitim mestima u vidnom polju jedne kamere.
Arhitektura sistema

Arhitektura sistema

Kako radi

AXIS Perimeter Defender je zasnovan na arhitekturi distribuiranih sistema. Drugim rečima, podaci se analiziraju na IP kamerama, umesto da se prenose preko kabla do DVR-a na obradu. To znači da dodatni hardver nije potreban čineći sistem fleksibilnijim i prilagodljivijim. Pored toga, propusni opseg je sveden na minimum jer se prenose samo podaci koji su značajni.

AXIS Perimeter Defender integriše sa kamerinim sistemom za upravljanje događajima kako bi se omogućilo da se događaj strimuje na softver za video menadžment i akcije kamere kao što su I/O kontrola, obaveštenja i lokalno snimanje (SD kartica).

Probaj pre kupovine – 60 dana probni period

PROBNA LICENCA

Preuzmi

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco.

Snaga je u znanju

Verujemo da su mogućnosti veće kada pomognemo drugima da pobede. Zato nudimo sveobuhvatnu podršku pri dizajnu sistema IP video nadzora.

Prijavite se na newsletter, i budite u toku sa novostima!