AXIS Video Motion Detection

Pouzdana detekcija pokreta

Karakteristike

  • Pouzdana detekcija u zatvorenom i na otvorenom

  • Axis filter za lažne alarme

  • Brza instalacija i intuitivna konfiguracija

Axis VMD 3 lak za podešavanje sa filterom za lažne alarme

Axis VMD 3 je dizajniran da bude jednostavan za instalaciju. Uz intuitivan korisnički interfejs sa izuelnom konfiguracijom u realnom vremenu, pruža jednostavan način da potvrdi da aplikacija pravilno detektuje objekte. Axis VMD 3 je lako instalirati. Intuitivni korisnički interfejs omogućava lako uključivanje i isključivanje zona detekcije. Axis filter za lažne alarme omogućava ignorisanje kretanja objekta kao što su farovi, ljuljanje drveća i manjih životinja.

Besplatna aplikacija

AXIS Video Motion Detection je besplatna aplikacija koje se lako konfiguriše za detekciju pokreta u zonama sa malim saobraćajnim kretanjima. Instalirati se na Axis fiksne mrežne kamere i video enkodere sa podrškom za Axis Camera Application Platform.

Pregled sistema

Axis video detekcija pokreta integriše sa kamerinim sistemom za upravljanje događajima kako bi se omogućilo da se događaj strimuje na softver za video menadžment i akcije kamere kao što su I/O kontrola, obaveštenja i lokalno snimanje (SD kartica).

Tipična oblast primene

Axis VMD je posebno pogodan za zone sa niskim intenzitetom kretanja kao što su kancelarijski hodnici, parkinzi i prodavnice bez nadzora. Područje detekcije je definisan poligonom u interfejsu kamere; jedna zona od interesa i jedne zona isključena iz detekcije (20 tačaka poligona).

Aplikacija detektuje pokretne objekte kao što su ljudi i vozila u unapred definisanoj zoni, tako da je moguće da se automatski pokrene neka akcija.

Proveri kompatibilnost i preuzmi

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco.

Snaga je u znanju

Verujemo da su mogućnosti veće kada pomognemo drugima da pobede. Zato nudimo sveobuhvatnu podršku pri dizajnu sistema IP video nadzora.

Prijavite se na newsletter, i budite u toku sa novostima!