Početna / Proizvodi / Softver / AXIS Camera Station

Axis Camera Station

AXIS Camera Station je idealno rešenje da zadovolji potrebe efikasnog video nadzora malih i srednjih instalacija, kao što su maloprodajni objekti, hoteli, škole i proizvodni pogoni. Ovo je dokazano rešenje sa više od 50.000 instalacija širom sveta. Dizajniran je da savršeno odgovara Axis širokom spektru mrežnih video proizvoda.

Karakteristike

 • Dokazan video menadžment sistem

 • Optimizovan za Axis IP video proizvode

 • Brzo podešavanje sistema i intuitivno rukovanje

 • Efikasna istraga i identifikacija do 4k Ultra HD

 • Odlično organizovana podrška

Jednostavnost i identifikacija visoke definicije

Čarobnjak za podešavanje sa automatskim otkrivanjem kamera vas vodi kroz svaki korak procesa instalacije. Ovo omogućava da sistem bude spreman za rad nakon samo nekoliko minuta. AXIS Camera Station je razvijen sa fokusom na jednostavnost upotrebe i intuitivan rad, osiguravajući da svako može efikasno upravljati incidentima i brzo eksportovati dokaze visokog kvaliteta. AXIS Camera Station omogućava korisniku da doda korisne funkcije na sistem kao što su AXIS A8004-VE Netvork Video Door Station za audio-vizuelnu identifikaciju i daljinsku kontrolu ulaska, kao i AXIS C3003-E Netvork Horn Speaker koji omogućava operateru da se daljinski obrati ljudima kao i za odvraćanje neželjenih aktivnosti.

Mobilna aplikacija za daljinski nadzor

Axis mobilna aplikacija omogućava korisnicima da drže korak sa događajima sa svog sistema video nadzora iz drugih lokacija. Ona nudi jednostavan pristup višestrukim sistemima i funkcionalnostima, kao što su živa slika sa izborom profila striminga, vizuelizaciju snimljenih događaja, kao i snimanje “snapshot-ova” u živoj slici ili prilikom reprodukcije.

AXIS Camera Station mobile

Axis Site Designer za lako i pouzdano projektovanje sistema

Axis Site Designer olakšava dizajn i instalaciju sistema sa lako dostupnom dokumentacijom za instalaciju, kao i mogućnost za eksport konfiguracije na AXIS Camera Station eliminišući instalacione greške. Da bi se dodatno obezbedila pouzdanost sistema, AXIS Camera Station nudi mogućnost provere performansi sistema prilikom instalacije.

Karakteristike sistema

– AXIS Camera Station softver je jednostavan i efikasan softver za aktivno delovanje uključujući podršku za više ekrana i džojstika.
– AXIS Camera Station server optimizovan je za rukovanje velikim količinama snimaka visoke rezolucije. AXIS Camera Station savršeno odgovara
– Axis-ovom širokom asortimanu mrežnih video proizvoda i njihovim karakteristika, kao što su napredno snimanje i pregled uživo sa 360º kamera, “Multi-view” striming i Axis Corridor format.
– Power over Ethernet (PoE) svič napaja kamere preko mreže. Podrška za neprekidno napajanje (UPS) će štititi sistem ako nestane struje.
– AXIS Camera Station vam omogućava da upravljate svojim Axis mrežnim video proizvodima na efikasan način omogućavajući daljinsko gledanje i kontrolu sa bilo kog mesta na korporativnoj mreži ili preko interneta.
– AXIS Camera Station i AXIS mrežne kamere mogu da se instaliraju na više rasutih lokacija. Upravljanje i rad svih lokacija može da se uradi sa bilo kojom AXIS Camera Station klijentskom aplikacijom u sistemu.

Solucija za snimanje

NETEYE rekorderi su unapred instalirani sa svim potrebnim softverom, uključujući licence i unapred su podešeni da smanji vreme instalacije. Zajedno sa Axis kamerama i monitorima, formiraju “plug and play” rešenje za srednje instalacije do 64 kanala.

NETEYE mrežni video snimači
Neteye mrežni video snimači

Probaj pre kupovine – 30 dana probni period

PROBNA LICENCA

Informacije o licencama

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco.

Besplatna nadogradnja (AXIS Camera Station 3 i 4) licenci u osnovne licence za sisteme sa 32 ili manje uređaja*.

Za veće sisteme sa više od 32 uređaja vrši se nadogradnja na univerzalne licence. Kupuje se “AXIS Camera Station 4 licene > univerzalne licence za nadogradnju” (pogledati u cenovniku).

Možete lako izračunati licence potrebne za vaš sistem pomoću kalculatora za licence.

Pročitajte više o nadogradnji na ‘Vodič za migraciju sa AXIS Camera Station 4 na 5 ili viši’

*Sistem se može sastojati od jednog ili više servera. Kada je AXIS Camera Station klijent povezan sa dva ili više AXIS Camera Station servera u isto vreme, ovi serveri se smatraju kao deo jednog sistema i dele zajednički maksimalni broj osnovnih licenci od 32 licence ukupno.

Od AXIS Camera Station 5.0, svaki Axis uređaj zahteva jednu AXIS Camera Station osnovnu ili univerzalnu licencu. Za kamere drugih proizvođača, potrebna je jedna univerzalna licenca za svaku IP adresu.

 

Naziv proizvoda Tip proizvoda Broj senzora Broj licenci
AXIS P3367 Network Camera 1 1
AXIS F44 Network Camera 4 1
AXIS Q6000-E Network Camera 4 1
AXIS P7216 Video Encoder 16 1
AXIS C3003-E Network Horn Speaker N/A 1
AXIS A1001 Physical Access Control N/A 1
AXIS P8221 I/O Audio module  N/A 1

Neke Akis mrežne kamere sadrže više od jednog senzora, one zahtevaju samo jednu licencu.

Kamere sa pan/tilt glavom, kao što su Axis Q86 i Q87 serije su dve odvojene kamere koje se prodaju kao komplet, tako da su potrebne dve licence za AXIS Camera Station.

Možete lako izračunati licence potrebne za vaš sistem koristeći kalkulator za licence.

Axis Camera Station licence mogu da kupe naši registrovani partneri. Sledite link ovde.

AXIS Camera Station licence su dostupni u elektronskom formatu, i ovo je preporučeni način licenciranja. Kada su poručene e-Licence neće biti isporuke štampanih kovertiranih licenci i instalacionog CD-a. U poređenju sa tradicionalnim licenciranjem softvera, e-Licenciranje skraćuje vreme isporuke, troškove isporuke, troškove distribucije, skladišnog prostora i uticaja na životnu sredinu.

Bilo koji broj licenci može da se naruči odjednom (npr. 9 osnovnih licenci, 57 universalnih licenci …).

Redovne licence su dostupne u pakovanjima od 1, 4, 16 ili 32 osnovne licence i pakovanja od 1, 4, 10 ili 20 za univerzalne licenca. Sistem podržava najviše 32 osnovne licence. Ne postoji ograničenje koliko univerzalnih licenca uređaja se može dodati na AXIS Camera Station server.

 • Osnovne licence
  Osnovne licence se odnose na Axis uređaje kao što su Axis mrežne kamere.
  Najviše 32 osnovne licence može da se koristi na jednom sistemu.
 • Univerzalne licence
  Univerzalne licence se koriste ako sistem ima više od 32 uređaja i podršku uređaja drugih proizvođača.

Snaga je u znanju

Verujemo da su mogućnosti veće kada pomognemo drugima da pobede. Zato nudimo sveobuhvatnu podršku pri dizajnu sistema IP video nadzora.

Prijavite se na newsletter, i budite u toku sa novostima!