Project Description

Alpha Bank Serbia

Povećana bezbednost

Bezbednost banaka i finansijskih institucija se podrazumeva. Jedna od najvećih banki u Srbiji, Alpha Bank se odlučila za najmoderniji sistem video nadzora baziran na IP tehnologijama.

Alpha Bank - uspešna instalacija

Sistem video nadzora za banke uvek podrazumeva bar korak dalje. Alpha Bank je implementacijom IP video nadzora otišla dva.

Visok stepen bezbednosti je direktno proporcionalan visokom stepenu integracije. Sistemi, kao što je Alpha Bank, koji se sastoje od više od 1000 kamera i skoro 200 fizički udaljenih lokacija, moraju koristiti najmodernije tehnologije, hardverske i softverske, da bi se efikasno zaštitili.

Implementacijom Axis IP kamera i odgovarajućeg softvera za video menadžment postignut je najviši nivo bezbednosti kako zaposlenih tako i klijenata.

Centralni menadžment

Ceo sistem video nadzora koristi sve prednosti IP tehnologija od kojih je najvažnija povezanost svih udaljenih lokacija sa centralom. Ovako se uveliko pojednostavljuje administracija i korišćenje sistema a, istovremeno se povećava efikasnost.

Alpha Bank, zahvaljujući pozitivnoj odluci menadžmenta da implementiraju moderan sistem, trenutno uživa u jednom od najnaprednijih i najbezbednijih sistema video nadzora u Evropi.

Snaga je u znanju

Verujemo da su mogućnosti veće kada pomognemo drugima da pobede. Zato nudimo sveobuhvatnu podršku pri dizajnu sistema IP video nadzora.

Prijavite se na newsletter, i budite u toku sa novostima!