Project Description

AXIS analitika i druge aplikacije

ACAP (AXIS Camera Application Platform) je otvorena platforma dostupna na većini Axis kamera koja vam omogućava da dodate analitiku i druge aplikacije koje zadovoljavaju specifične bezbednosne i poslovne zahteve.

U Axis galeriji aplikacija ćete naći ACAP aplikacije koje su razvili Axis ili Axis-ovi partneri za razvoj aplikacija. Ove aplikacije su spremne da budu instalirane direktno u Axis proizvode za obavljanje analiza uživo ili snimljenog videa. Primeri takvih aplikacija su “cross-line” detekcija, brojanje ljudi, prepoznavanje tablica – i mnogo, mnogo više.

Registracija licence
Registracija licence
galerija aplikacija
galerija aplikacija

AXIS Perimeter Defender

AXIS Perimeter Defender je fleksibilana, prilagodljiva video analitika za nadzor i zaštitu perimetra. Aplikacija dolazi sa intuitivnim alatima za upravljanje i podešavanje u jednom upravljačkom interfejsu i ima sve karakteristike potrebne za laku realizaciju, uključujući i alate za dizajn sistema i automatsku kalibraciju.

Axis perimeter defender

AXIS Digital Autotracking

AXIS Digital Autotracking je besplatna aplikacija koja omogućava fiksnim megapiksel kamerama da automatski detektuje, zumira i prati pokretne objekte pomoću digitalne PTZ funkcije. Ovo olakšava živi monitoring pomažući operateru da efikasno otkrije i rukuje incidentima.

AXIS Digital Autotracking

AXIS Cross Line Detection

AXIS Cross Line Detection je klasičan “trip-wire” aplikacija za Axis mrežne kamere i enkodere. Aplikacija detektuje pokretne objekte koji prelaze virtuelnu liniju omogućavajući da automatski detektuje povredu štićenog prostora i pokrene alarm.

AXIS Cross Line Detection

Axis video detekcija pokreta

Axis video detekcija pokreta je besplatna aplikacija za pouzdano snimanje na pokret koju možete da instalirate na Axis mrežnim kamerama i enkoderima. Aplikacija detektuje pokretne objekte u prethodno definisanim zonama, tako da je moguće da se automatsko pokretanje alarma.

Axis video detekcija pokreta

Snaga je u znanju

Verujemo da su mogućnosti veće kada pomognemo drugima da pobede. Zato nudimo sveobuhvatnu podršku pri dizajnu sistema IP video nadzora.

Prijavite se na newsletter, i budite u toku sa novostima!