Project Description

AXIS ZIPSTREAM

Optimizovana za video nadzor, Axis Zipstream tehnologija predstavlja radikalno efikasnije korišćenje H.264 kompresije, smanjuje protok i potrebe snimanja u proseku 50% ili više za večinu uobičajenih potreba sistema video nadzora.

Axis Zipstream tehnologija analizira i optimizuje video strim mrežne kamere u realnom vremenu. Scene koje sadrže zanimljive detalje se evidentiraju u punom kvalitetu i rezoluciji, dok se u drugim delovima filtrira radi maksimalnog iskorišćenja protoka i skladištenja. Važni forenzički detalji poput lica, tetovaža ili registarskih tablica su izolovani i očuvani, a nebitne oblasti kao što su beli zidovi, travnjaci i vegetacija su žrtvovani “razvodnjavanjem” kvaliteta u cilju postizanja bolje uštede. Korisnici mogu koristiti Axis Zipstream tehnologiju zajedno sa drugim Axis tehnologijama kao što su WDR – Dynamic Range – Forensic Capture i Lightfinder. Axis Zipstream tehnologija je u potpunosti kompatibilna sa H.264 standardom i može se koristiti sa najnovijim Axis kamerama, Axis Camera Companion i drugim nezavisnim softverskim rešenjima za video menadžment bez dodatnih ulaganja.

  • Više videa, manje skladišta

  • Zadržana rezolucija

  • Zadržan FPS

  • Zadržan kvalitet bitnih detalja

Dokumentacija

Snaga je u znanju

Verujemo da su mogućnosti veće kada pomognemo drugima da pobede. Zato nudimo sveobuhvatnu podršku pri dizajnu sistema IP video nadzora.

Prijavite se na newsletter, i budite u toku sa novostima!