Project Description

Dom učenika srednjih škola “Petar Drapšin”

Upravljanje i bezbednost na nivou

Vaspitno obrazovna ustanova Dom učenika srednjih škola “Petar Drapšin” opremila se najmodernijim sistemom video nadzora baziranom na IP tehnologiji.

Petar Drapšin - uspešna instalacija

Rezultati ostvareni nakon instalacije i obuke zaposlenih su veoma pozitivni, po obimu iznenađujući i za samu upravu ustanove.

Poboljšana je bezbednost objekta, bezbednost učenika i zaposlenih kao i primena osnovnih pravila ponašanja ustanove. Takođe, unapređene su radne procedure i efikasnost zaposlenih, omogućen je daljinski prisup sistemu pa menadžment ustanove aktivno koristi ovu mogućnost tokom praznika i raspusta kada je objekat prazan.

“Ocenili smo da je IP rešenje najefikasnije i da nam omogućava fleksibilnost i jednostavno rukovanje. IP video nadzor je odlična investicija. Pre svega ima zadatak da stvori uslove za poštovanje kućnog reda učenika i zaposlenih, očuva imovinu i najzad omogući analize arhiviranih događaja u slučaju incidenta.”
– Miloje Knežević, upravnik Doma učenika srednjih škola “Petar Drapšin“

pročitaj ceo tekst

Snaga je u znanju

Verujemo da su mogućnosti veće kada pomognemo drugima da pobede. Zato nudimo sveobuhvatnu podršku pri dizajnu sistema IP video nadzora.

Prijavite se na newsletter, i budite u toku sa novostima!