Project Description

iNTELIGENTNI CS
OBJEKTIV

Jednostavno i brzo podešavanje

i-CS

Inteligentni CS objektiv

i-CS objektiv je inteligentni CS objektiv koji omogućava brzu i jednostavnu instalaciju. Zahvaljujući informacijama koje se nalaze u objektivu, objektiv i kamera mogu da razmenjuju informacije kao što su tip, model, proizvođač, geometrijska distorzija, žižna daljina i F-stopa i na taj način optimizacije kvalitet slike.

i-CS objektiv je opremljen sa tri motora koji omogućavaju automatsko i daljinsko upravljanje opštim karakteristikama kao što su zum, fokus i otvor blende. Zbog toga je moguće koristiti objektiv za različite namene na različitim kamerama. Osim toga, i-CS objektiv omogućava nesmetano i lako korigovanje geometrijekse distorzije slike (BDC – Barrel Distortion Correction) i elektronska stabilizacija slike (EIS).

Zoom i fokus podešavanje

Zoom i fokus podešavanje na mrežnoj kameri sa i-CS objektivom

EIS prilagođavanje

EIS prilagođavanje na IP kameri sa i-CS objektivom

i-CS objektiv omogućava brzu i laku instalaciju, budući da se podešavanje zuma može izvršiti daljinski i nema potrebe za ručnim podešavanjem EIS i BDC funkcija. Inteligentni objektiv može da se koristi na svim kamerama sa podrškom za ovu vrstu objektiva.

Novi industrijski standard (i-CS) je rezultat zajedničkog razvoja između kompanija Axis Communications i Computar® – a. Kamere koriste otvoreni protokol slobodno dostupan za druge proizvođače kamera ili objektiva.

Dokumentacija

Kompletna stručna objava kompanije Axis u vezi sa i-CS tehnologijom.

preuzmi dokument

Snaga je u znanju

Verujemo da su mogućnosti veće kada pomognemo drugima da pobede. Zato nudimo sveobuhvatnu podršku pri dizajnu sistema IP video nadzora.

Prijavite se na newsletter, i budite u toku sa novostima!