Project Description

Kritične infrastrukture

Kritična bezbednost

Priprema za sve je najbolja investicija

Axis rešenje za perimetra zaštitu
Kada ste odgovorni za kritički objekat, morate biti spremni za sve vrste pretnji. Sve od incidenata i krađe do terorizma i prirodnih katastrofa može izazvati poremećaj procesa i opasnost po zdravlje. Sa našim rešenjima nadzora, možete upravljati nekim od ovih zahtevnih situacija – i obezbedite se da objekat radi što je moguće bolje.

Axis rešenje za perimetra zaštitu

Sa našim rešenjima možete:

– Otkriti, locirati i identifikovati uljeze na kapiji, uz perimetar i u kritičnim područjima.
– Maksimalno korisiti savremene HDTV sigurnosne kamere, uključujući “multi-viev striming” koji omogućava da jedna kamera visoke definicije funkcioniše kao više kamera. Digitalna PTZ funkcionalnost vam omogućava da zumirate u vitalnim oblastima i pravilnije interpretirate sumnjiv događaj.
– Imati koristi od ručnog i automatskog upravljanja PTZ kamerama, uključujući auto-praćenje gde kamera automatski prati osobu u pokretu, ili patrolnog režima gde se kamera automatski pomera između unapred definisanih pozicija za kontinuirano praćenje više osetljivih oblasti.
– Snimati veoma detaljan video sa HDTV kvalitetom slike za buduće analize.
– Koristiti termalne kamere za detekciju ljudi, vozila i incidenata čak i u potpunom mraku.
– Imati koristi od otvorene platforme koja se može integrisati sa drugim sistemima u objektu – korak po korak.

Snaga je u znanju

Verujemo da su mogućnosti veće kada pomognemo drugima da pobede. Zato nudimo sveobuhvatnu podršku pri dizajnu sistema IP video nadzora.

Prijavite se na newsletter, i budite u toku sa novostima!