Project Description

Izvršno Veće Vojvodine

Zaštita ključnog državnog objekta

Bezbednost države i državnih organa je od velikog značaja. Osnova sistema obezbeđenja su sistemi video nadzora. Budući da su zahtevi bezbedonosnih stručnjaka sve kompleksniji, jedino video nadzor baziran na IP tehnologijama uspešno odgovara na njih. Čelnici Izvršnog Veća Vojvodine su ovo veoma ozbiljno shvatili i odlučili se da obezbeđenje povere jednom ovakvom sistemu.

Izvršno Veće Vojvodine - uspešna instalacija

Zbog maksimalne bezbednosti državnih zvaničnika i zaposlenih, objekat Izvršnog Veća je obezbeđen sa velikim brojem kamera. Kamere obezbeđuju spoljašnjost i unutrašnjost objekta.

Instalirani sistem IP video nadzora koegzistira i kolaborira sa drugim sigurnosnim sistemima na objektu maksimalno koristeći fleksibilnost IP tehnologije.

U velikim sistemima od nekoliko stotina kamera i većim brojem korisnika sistema, upravljanje korisnicima i njihovim pravima na sistemu je od velike važnosti. Zahvaljujući Netavisu i naprednim mogućnostima dodeljivanja prava i menadžiranjem korisnika, ceo sistem funkcioniše besprekorno budući da Netavis omogućava podešavanje prava do sitnih detalja.

Video zid

Efektivan nadzor podrazumeva da se monitoring, pregledanje snimaka i menadžment korisnika i sistema obavljaju tečno i bez previše komplikacija.

Deo koji se tiče praćenja situacije “uživo”, monitoring, je posebno kompleksan kada je u pitanju nekoliko stotina kamera i ograničen broj operatera. Netavisova funkionalnost upravljanja video zidom je omogućila upravo to, efikasan monitoring velikog broja kamera sa raspoloživim brojem operatera.

pročitaj ceo tekst

Snaga je u znanju

Verujemo da su mogućnosti veće kada pomognemo drugima da pobede. Zato nudimo sveobuhvatnu podršku pri dizajnu sistema IP video nadzora.

Prijavite se na newsletter, i budite u toku sa novostima!