Project Description

Koncern Bambi-Banat

Upravljanje proizvodnjom

Vodeća konditorska industrija u regionu Zapadnog Balkana Bambi-Banat koncern, implemetirala je IP video nadzor u cilju podizanja bezbednosti zaposlenih i imovine i kontrole procesa proizvođnje.

Bambi - uspešna instalacija

Fabrika sa visokim proizvodnim standardima i složenim procesima poizvodnje kao što je Bambi, visoko ceni bezbednost svojih zaposlenih i imovine. Video nadzor postaje značajna karika u lancu uspešnog poslovanja.

Garancija kvaliteta nekog proizvoda čini poštovanje skupa radnih procesa. Radni procesi se standardizuju i dobijamo proizvođačke standarde. Standardi u proizvodnji i preradi hrane su izuzetno zahtevni. Jedan od zahteva je i video nadzor. Koncern BAMBI-BANAT je instalirao IP sistem video nadzora i zadovoljio sve zahteve propisane standardima i još nekoliko važnih internih zahteva. Od internih zahteva jedan od najvažnijih su bili magacini sirovina i gotovih proizvoda budući da su česta meta lopova.

Višestruka namena sistema

Iako je primarni cilj sistema video nadzora u magacinima zaštita imovine, menadžment ih takođe koristi, tamo gde je to moguće, za vizuelni pregled količina sirovina i gotovih proizvoda kao i za praćenje utovara i istovara. Na ovaj način su pokriveni i sigurnosni i poslovni aspekti sa istom opremom za video nadzor. Pored proizvodnih hala i magacina, zaštićene su poslovne zgrade, parkinzi i perimetar fabrika u Požarevcu i Vršcu.

“BCS Professional je perfektno obavio posao i uz odličnu tehničku podršku su se pokazali kao idealan poslovni partner.”
– IT manager kompanije Koncern Bambi-Banat

Snaga je u znanju

Verujemo da su mogućnosti veće kada pomognemo drugima da pobede. Zato nudimo sveobuhvatnu podršku pri dizajnu sistema IP video nadzora.

Prijavite se na newsletter, i budite u toku sa novostima!