Project Description

Lightfinder tehnologija

Lightfinder tehnologija je kombinacija Axis ekspertize u obradi slike, razvoja sistem-na-čipu tehnologije i selekciju najboljih optičkih komponenti. Kamere sa Axis Lightfinder tehnologijom su izuzetno osetljive na svetlost. Takve kamere mogu da daju slike u boji sa niskom količinom svetlosti od 0,18 luksa ili manje.

Rezultat

U poređenju sa bilo kojim analognim ili mrežnim kamerama, Lightfinder tehnologija će dati više prirodnije boje u uslovima slabog osvetljenja.
Šum na Lightfinder kamerama je znatno smanjen u odnosu na bilo koje kamere za video nadzor na tržištu. U kombinaciji sa svetlosnom osetljivošću senzora daje vrhunski kvalitet slike.

Poređenje pri slabim osvetljenjem

Scene (0,4 luksa osvetljenja pozadi na zidu) prikazana na levoj slici je kamera koja je prešla u noćni režim, a na desnoj strani kamera sa Lightfinder tehnologijom, koja još uvek funkcioniše u dnevnom režimu rada, dajući sliku u boji sa detaljima kao što je kutija na podu na zadnjem zidu.

Lightfinder tehnologija

Video

Test na terenu, autoban, Nemačka.

24/7 video nadzor sa pokrivenim dinamičnim kao i scenama sa lošim osvetljenjem

Axis Q3505 sa neprimetnom tranzicijom između WDR-a i Lighfinder-a

Dokumentacija

Preuzmi dokument (pdf) koji detaljno objašnjava Lightfinder tehnologiju.

Preuzmi PDF

Snaga je u znanju

Verujemo da su mogućnosti veće kada pomognemo drugima da pobede. Zato nudimo sveobuhvatnu podršku pri dizajnu sistema IP video nadzora.

Prijavite se na newsletter, i budite u toku sa novostima!