Project Description

Mobilna kontrola pristupa

Uđite u svet mobilnog pristupa

Tehnologija kontrole pristupa uz pomoć mobilnih uređaja – kao što su pametni telefoni i pametni satovi – omogućava da funkcionišu kao kartice u sistemu kontrole pristupa. Ovakva kontrola pristupa može se koristiti kao dopuna i/ili zamena tradicionalnih fizičkih kartica za identifikaciju. Ova tehnologija pored pogodnosti za korisnike obezbeđuje i efikasniji i jednostavniji način za upravljanje pravima pristupa.

Pogodniji za današnje zaposlene

Jednostavan pristup zaposlenih

Izaberite jedan od dva načina otvaranja vrata. Direktno pritiskom na dugme u aplikaciji ili ostavite telefon u dzepu i putem bluetooth konekcije omogućite pristup vratima.

U poređenju sa tradicionalnim štampanim identifikacionim karticama, kontrola pristupa za mobilne uređaje moze pružiti fleksibilnije iskustvo za zaposlene i privremene posetioce.

 

 

Pogodniji za današnje zaposlene

U poređenju sa tradicionalnim štampanim identifikacionim karticama, kontrola pristupa za mobilne uređaje pruža pogodnije iskustvo za krajnje korisnike. A ovo je važno, imajući u vidu da se očekuje da će broj korisnika mobilnih telefona dostići 4,7 milijardi korisnika u 2017. godini. A dva od tri poslovna čoveka danas koriste mobilne uređaje za sve raznovrsniji skup aplikacija.

Dakle, korišćenje mobilnih uređaja kao ključeva ne samo da pruža praktično korisničko iskustvo očekivano od zaposlenih koji se aktivno služe sa mobilnim uređajima, već takođe pomaže u povećanju operativne efikasnosti i zadovoljstva današnjih mobilnih radnika.

Pogodniji za današnje zaposlene

Lako upravljanje korisnicima u stambenim objektima i hotelima

Kontrola pristupa za mobilne uređaje je i ekonomičniji i jednostavniji način za hotele i stambene jedinice da upravljaju pravima pristupa.

Slanje i dodeljivanje kredencijala bez fizicke prisutnosti osobe kojoj se dodeljuje pristup, moze biti veoma korisno za kompanije koje se bave iznajmljivanjem prostora. Bez troškova izrade kartica.

Finansijski efikasniji način za upravljanje akreditivima

Obezbeđena je fleksibilnost i u budućnosti

Naša rešenja za kontrolu pristupa za mobilne uređaje pružaju visok nivo bezbednosti i zaštite privatnosti. Ona obezbeđuju da šaljete šifrovane podatke, kao i da zaštitite podatke o identitetu tokom čitavog životnog ciklusa mobilnog akreditiva.

Podjednako je važno da rešenje za kontrolu pristupa mobilnim uređajima osigurava fleksibilnost i interoperabilnost kako bi odgovarali vašim sadašnjim i budućim poslovnim zahtevima i sistemima.

To je zato što se gradi na otvorenoj arhitekturi baziranoj na IP-u, API-ima i tehnologijama. Na primer, i Axis Entry Manager i softver naših partnera omogućavaju vam da dodelite, upravljate i opozovete više vrsta kredencijala.

Mobilna kontrola pristupa

Preporučeni proizvodi

Snaga je u znanju

Verujemo da su mogućnosti veće kada pomognemo drugima da pobede. Zato nudimo sveobuhvatnu podršku pri dizajnu sistema IP video nadzora.

Prijavite se na newsletter, i budite u toku sa novostima!