Project Description

UVEK NA RADARU

Pouzdana detekcija

Radarska tehnologija
Super precizna detekcija

Ako želite da svedete lažne alarme na minimum, radarska detekcija je rešenje.

Najjača bezbednosna rešenja strateški koriste miks tehnologija kako bi postigli najbolje rezultate. Svaki od alata igra neku ulogu, a radar je važan:
Radar održava lažne alarme na minimumu. I daje ključne informacije o otkrivenim objektima koje video kamere ne mogu – kao što je njihov tačan položaj, i brzina i pravac njihovog kretanja.
Radar koristi elektromagnetne talase za detektovanje kretanja. Zato radar nije osetljiv na stvari koje normalno pokreću lažne alarme. Radar je tačan 24 sata dnevno. Dakle, manje je verovatno da će lažni alarmi odvratiti vaše osoblje od stvarnih pretnji – i koštati vas.
Detekcija pokreta zasnovana na radaru je savršena dopuna vašeg sistema video nadzora. Pored toga što aktivira alarm kada otkrije intrudera, on takođe može pokrenuti snimanje za vizuelnu verifikaciju.
Radar se brzo i lako integriše sa Axis Camera Station, Axis Camera Management, Milestone i drugim partnerskim sistemima za video menadžment.

Senke i farovi

Duboka senka ne može sakriti nečije prisustvo od radara. Farovi od automobila neće prevariti radar i izazvati lažnu detekciju.

Vetar i loše vreme

Vetar, oluja i ostale vremenske nepogode ne mogu ugroziti preciznost radara.

Radarska tehnologija

Kiša i insekti

Kiša, sneg ili mali insekti koji lete blizu radara neće ga zbuniti.

Dan i noć

Sunčeva svetlost nije potrebna radaru. Pouzdano radi i danju i noću.

Sa radarom, manje je verovatno da će lažni alarmi odvratiti vaše osoblje od stvarnih pretnji – i koštati vas.

Preuzmi brošuru (pdf)

Brošura (eng)

Snaga je u znanju

Verujemo da su mogućnosti veće kada pomognemo drugima da pobede. Zato nudimo sveobuhvatnu podršku pri dizajnu sistema IP video nadzora.

Prijavite se na newsletter, i budite u toku sa novostima!