Vodoprivreda

Efikasnija prerada i bezbedniji procesi

Ekonomična zaštita

Ekonomična zaštita vodoprivrednih objekata

Izazovi, kada je u pitanju zaštita postrojenja za prečišćavanje voda, su udaljene lokacije gde se ova postrojenja često nalaze i velike površine koje obuhvataju. Osim zaštite perimetra, postoji potreba za nadzor na operativnim tačkama, rezervoarima, vodovodnim i kanalizacionim sistemima i stanicama. Zahvaljujući našim tehnologijama kvalitetnog video zapisa, termalne tehnologije, audio i sistema za prenos podataka, možete poboljšati bezbednost vašeg objekta na osnovu:

Izvanrednog kvaliteta slike pri lošem osvetljenju
– Sa Axis-om možete otkriti i izbeći neovlašćen ulazak na kritičnim tačkama koristeći PTZ kamere velike brzine koje zumiraju u zonu alarma. Ove kamere takođe mogu da radi u tami, magli, ili drugim teškim vremenskim uslovima, zahvaljujući Axis “Lightfinder” tehnologiji koja transformiše zamućene slike u oštre i prepoznatljive.

Mogućnost da pratite čitav proces za prečišćavanje otpadnih voda
– Koristeći naš spektar rešenja za video nadzor u svojoj fabrici za preradu vode, možete pratiti ceo proces prerade – i intervenisati pre nego je šteta učinjena.

Uspešne instalacije

The Federal District Sanitation Company - uspešne instalacije

The Federal District Sanitation Company

57 elektronskih stanica za nadzor i značajno smanjenje troškova.

Pročitaj više

Snaga je u znanju

Verujemo da su mogućnosti veće kada pomognemo drugima da pobede. Zato nudimo sveobuhvatnu podršku pri dizajnu sistema IP video nadzora.

Prijavite se na newsletter, i budite u toku sa novostima!