Sistem Integratori i partneri

Pozovite nas da postanete Autorizovani Partner
i Sistem Integrator

Dobrodošli u našu zajednicu sigurnosti i tehnološke inovacije! Ako želite da unapredite svoje poslovanje i da postanete deo vrhunskih rešenja u oblasti video nadzora, pozivamo vas da postanete naš autorizovani partner i sistem integrator.

IP Way je lider u distribuciji opreme za video nadzor, mi smo vodeći distributer u Srbiji za visokokvalitetne brendove koji garantuju bezbednost i pouzdanost. Kroz partnersku saradnju, nudimo vam priliku da se istaknete kao stručnjak u industriji, pružajući svojim korisnicima najbolja rešenja.

Ukoliko želite da postanete naši partneri i sistem integratori pametnih rešenja brendova Axis, Hanwha Vision, Milestone, Neteye, 2N, Sprinx, Briefcam, pomoći ćemo vam u edukaciji i autorizaciji statusa.

 

IP WAY PREMIUM PARTNERI i sistem integratori
Naša filozofija

Naše najbitnije vrednosti i principi

Dizajnirali smo kulturu komunikacije koja omogućava našim zaposlenima da se identifikuju sa našim klijentima i unesu ono najbolje od nas u vaš posao. Naša kultura pokreće naš ali i što je još važnije – vaš uspeh.

Kako da postane sistem integrator
ili autorizovani partner

Kroz druženje sa našim inženjerima i organizovanje edukativnih akademija koje drže strani predavači, steći ćete neophodna znanja i dobiti vredne sertifikate kao što su: Axis (Network video fundamentals, Designing network video solutions i Camera Station for Professionals), Milestone (MCIT, MCDE i MCIE), Hanwha Vision (Introduction Courses, STEP Training i Project Training) i Neteye (Design & Integration Engineer).

Sistem integratori su ključni za implementaciju naših rešenja, pružajući korisnicima potpunu podršku u postizanju visokih standarda sigurnosti. Zato, kao autorizovani partner, dobićete ekskluzivan pristup našem portfoliu proizvoda, obuci i marketinškoj podršci kako biste postali stručnjak u svojoj oblasti.

Vaša uloga kao autorizovanog partnera ili sistem integratora ne samo da će vam pružiti pristup vrhunskoj tehnologiji, već i otvoriti vrata novim poslovnim prilikama. Postanite deo naše mreže stručnjaka i zajedno gradimo sigurniji svet.